Gratis Aanmelden

Naaien met oudere milf (31)

Geldi (31)

Ik vind het hier best wel heel spannend. Ik weet ook heel goed wat ik zoek en dat is zeker geen praatje. Het is al een tijdje dat ik droog sta en wil nog eens voelen hoe een echte man is. Laat mij duidelijk zijn dat ik niet te vinden ben voor zachte seks.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geldi
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Stichtse Vecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Naaien met oudere milf Geldi van 31 uit Stichtse Vecht, Utrecht
Kanja (50)
★★★★☆
Lekker in de natuur en dan dagdromend over wat de toekomst zou brengen. Uren kan ik dat soms wel doen. Maar ik kom altijd op het zelfde uit, iemand die mijn leven leuker zou maken.
Neuken met hete dame
JokeH (68)
★★★★☆
Tsja. Spontaan. Op zoek naar iemand die leuke dingen wil gaan doen en dan zien we wel verder.
Afspreken met rijpe oma
Quenci (62)
★★★★★
De lach op mijn gezicht is een goed teken, dit betekent dat ik lekker in mijn vel zit.
Sex met oudere oma
Catoo (68)
★★★★★
Of dit nu uitdraait op een one night stand of net eventjes iets meer dat maakt voor mij echt niets uit, als we het maar fijn hebben samen. Het liefst zoek ik wel iets regelmatigs, maar het ligt er natuurlijk ook wel aan hoe het klikt.
Contact met lekkere oma
Definitiefscheiden (55)
★★★★☆
Door alle vernederingen ben ik aan de drank gegaan. Nu ik daar weer vanaf ben wil ik ook graag definitief van mijn vent af.
Afspreken met sexy oma
oudenlekker (70)
★★★★☆
Maak je me nog lekker? Mijn ex man vond het maar vies als ik weer een sex wou. Dat we ooit kinderen hebben gekregen is een wonder. En ik ben echt gek op sex, dus dat was een probleem. Nu ben ik weer alleen en kan ik er lekker tegenaan gaan. Ik ben dan wel oud en niet meer zo strak, maar des te geiler. Ook ranzige dingen doe ik met plezier!
Sexdating met oude oma
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten