Gratis Aanmelden

Afspreken met rijpe meid (27)

Roxymona (27)

Hai! Ik ben Mona. Ik ben nog niet helemaal verkocht aan dit hier. Ik hoor wel van die verhaaltjes over mensen die de ware gevonden hebben via online dating... Nou je kan maar proberen denk ik dan maar. Misschien heb ik een slaagkans?

Maak contact met haar
  1. Naam: Roxymona
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Voerendaal
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Afspreken met rijpe meid Roxymona van 27 uit Voerendaal, Limburg
Sjaxelle (44)
★★★★☆
Als de man van huis is dan danst de vrouw op tafel haha. Nee zo erg is het niet gesteld hier! Maar ik wil wel een dansje doen hoor, samen met jou misschien?
Dating met mature vrouw
EenzameLiesbeth (68)
★★★★★
Heel eenzaam kan ik mij voelen, mijn enige familie die ik nog heb is mijn zus. Helaas woont zij down under, zie haar wel met beeldbellen, maar dat is anders dan elkaar in de ogen te kijken. Kinderen heb ik niet, dat is geen bewuste keuze geweest, dit is door moeder natuur zo beslist. Wat ik hoop is dat ik nog een maatje vindt die mijn eenzaamheid naar het verleden zendt.
Afspreken met geile oma
FifiSjans (67)
★★★★☆
Niemand schat mijn leeftijd goed, iedereen denkt dat ik een stuk jonger ben maar hier moet ik het wel verraden. Wil graag ene man leren kennen waarmee ik oud kan worden en die mijn leven nog aangenamer maakt dan het al is.
Daten met grijze oma
Marjanan (63)
★★★★★
Helaas zegt mijn hond niets terug op de lange wandelingen die ik met hem maak, het zou daarom leuk zijn als ik leuk gezelschap had die wel genoeg te vertellen had.
Afspreken met lekkere oma
IrmaNL (73)
★★★★★
Ik ben een vrouw van 65 jaar, open-minded, kleurrijk, met belangstelling voor cultuur, natuur, kunst, muziek, ben vastberaden, standvastig en trouw. Ik ben op zoek naar iemand, die van het leven geniet (beetje rebels), open staat voor nieuwe dingen.
Sexdating met oudere oma
Cyanka (69)
★★★★★
Met mijn werk waar ik nog van hou vermaak ik mij prima. Doe het nog een paar uurtjes per week omdat thuis zitten niets voor mij is. Voor wie mag ik ook wat tijd maken?
Dating met mature oma
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik mag mijn arm enkele maanden lang niet bewegen als gevolg van een operatie. Ik heb daarom moeite met strijken. Ik zoek iemand die me gratis kan helpen of in ruil voor wat seks..
Strijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten