Gratis Aanmelden

Naaien met oude vrouw (47)

Meerjoyc (47)

Je uiterlijk is niet waar ik op wil vallen. Het gaat mij voornamelijk om wat er in jou zit, lief, teder en in voor humor. Veel meer vraag ik niet, iets zegt in mij dat diegene hier maar zo eens kan zitten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Meerjoyc
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Meppel
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Naaien met oude vrouw Meerjoyc van 47 uit Meppel, Drenthe
Karien (66)
★★★★☆
Mijn leven alleen moet nu maar eens over zijn. Vanaf nu ga ik genieten met een man erbij. Ik hou van wandelen, fietsen, reizen en dat alles ga ik nu samen met iemand doen. Met jou misschien?
Neuken met lekkere oma
Gr50 (56)
★★★★☆
Ik hou er van om leuk uit te zien, want ik besteed veel aan mijn uiterlijk. En zoek ik een leuke man die ook ook goed uitziet en waarmee ik mezelf kan zijn.
Dating met grijze oma
Joyciee (57)
★★★★★
Zal ik jou eens een goede beurt geven? Zo één die je nog lang bijblijft? Als je het niet erg vindt dat ik de leiding in bed neem en dingen met je doe die je nog niet eerder hebt gedaan, moet je toch echt met me af gaan spreken. Zo'n kans krijg je niet snel meer hoor!
Dating met rijpe oma
Thea (42)
★★★★★
Een serieuze en transparante relatie waarin we ons zelf kunnen zijn en waarin we communiceren met elkaar, dat zou ik graag wensen. Ik houd wel van een beetje gekkigheid. Het leven is al serieus genoeg.
Daten met bejaarde mama
Lotusje (73)
★★★★☆
Alle mannen kunnen me schrijven hoor. Want het zit me behoorlijk hoog, het gebrek aan een man en alles wat daarbij hoort. Snap je me? Ik ben dus niet zo kieskeurig, ik wil alleen maar snel contact.
Dating met mature oma
Rustzelve (69)
★★★★☆
Nu ik eindelijk van de rust kan genieten na jarenlang hard gewerkt te hebben, heb ik ook ruimte voor een relatie. Ik woon prachtig en vrijstaand, het is echt een paradijsje. Maar dan wel voor met z'n tweeën. Alleen is ook maar alleen.
Contact met oude oma
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten