Gratis Aanmelden

Afspreken met bejaarde vrouw (46)

Lettemet (46)

Het lijkt mij echt heel spannend eens een trio te doen. Met twee mannen. Dus ik ben op zoek naar een man die het doet met mannen en vrouwen. Ik probeer mijn eigen man nog over te halen en anders zoek ik zelf wel twee mannen. Ben jij de eerste?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lettemet
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met bejaarde vrouw Lettemet van 46 uit Almere, Flevoland
Dafnhe (69)
★★★★★
Sinds ik ben gestopt met werken ben ik eigenlijk alleen nog maar aan het reizen en het bevalt mij nog steeds erg goed. Wat ik alleen wel jammer vind is dat je nooit geen aanspraak hebt van mensen. Natuurlijk wel mensen die je tegenkomt maar uiteindelijk kom je altijd alleen aan en ga je ook weer alleen.
Contact met hete oma
Saleinei (63)
★★★★★
Het is een opgave om wat over mijzelf te zeggen maar ik ben een echte doorzetter en ik geef nooit op. Ik hoop wel een man te vinden met dezelfde mentaliteit.
Dating met mature oma
Irmieny (50)
★★★★☆
Het uitgaansleven is voor mij niet de plek om de man van mijn dromen tegen te komen. Aangezien ik hem in de supermarkt ook niet tegen kom lijkt mij dit de ideale manier om hem te leren kennen.
Daten met oudere dame
NatteRenaat (45)
★★★★☆
Als je net als ik in je thuis situatie het een en ander mist dan kan het maar zo zijn dat we naar hetzelfde opzoek zijn. Een hete man die houd van een stevige dame die verzot is op een robbertje seksen is die ik wil leren kennen.
Sexdate met mature vrouw
Dianaa (52)
★★★★☆
Het standaard werk daar heb ik helemaal genoeg van. Niet dat de standaard standjes niet lekker zijn, maar ik heb ontdekt dat er veel meer te halen is.
Neuken met sexy dame
StoereChick51 (56)
★★★★☆
Stoere vrouw met passie en drive, zoekt lieve man met visie, die sterk in zijn schoenen staat.
Contact met sexy oma
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten