Gratis Aanmelden

Afspreken met oude oma (56)

Treaijdel (56)

Het single bestaan bevalt me wel maar één ding is wat ik erg mis en dat is de intimitiet. Zo af en toe met een lekkere vent het bed in duiken is wat ik al een tijdlang niet meer gedaan heb. Mocht jij een keer zin hebben in een wilde vrijpartij, laat het me weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Treaijdel
  2. Leeftijd: 56 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Afspreken met oude oma Treaijdel van 56 uit Assen, Drenthe
SomsWildeHilde (56)
★★★★★
Gewoon een poging om mijn contacten groep wat te verbreden. Niet dat ik op zoek ben naar een relatie, maar " you never knows "
Sex met lekkere oma
Rosette (69)
★★★★★
Ik ben al enkele jaren gescheiden maar ik vind het tijd geworden voor verandering! Een mens is toch niet gemaakt om alleen te zijn! Ik ben iemand die wel houd van een beetje spanning, dus ik durf ook wel eens te seksen in de vrije natuur! Als je denkt dat jij hier wel is met mij wil van genieten dan mag je altijd even reageren hoor!
Contact met sexy oma
Caatie (62)
★★★★☆
Nog steeds heb ik zin in seks maar dat kan ik van mijn mannetje niet zeggen. Voel nog veel voor hem maar wat de seks betreft wil ik een man leren kennen die me wel kan geven waar ik naar verlang.
Naaien met oude oma
FEER (58)
★★★★☆
Wie wil het met me doen? Ja, ik kan hier hele verhalen gaan vertellen over mijn leven, maar daar kom ik niet voor en ik vind dat ook niet leuk. Ik heb het er liever over of en hoe we het met elkaar gaan doen. Ik heb wel een paar leuke fantasietjes, zou het leuk vinden als jij je uit kunt laten komen.
Sexdating met oudere oma
XIssaBelle (63)
★★★★★
Mijn donkere uiterlijk schrikt veel mannen af, helaas kan ik het niet veranderen. Van binnen ben ik net als iedere andere Nederlander. Ik ben geadopteerd, mijn hele leven heb ik in Nederland gewoond, ik ben van binnen een echte Nederlandse. Ik hoop hier een man te vinden die verder kijkt dan mijn donkere uiterlijk en niet gelijk zijn oordeel klaar heeft daarover. Ik houd er niet van om in een hokje gezet te worden.
Vrijen met geile oma
Clauian (55)
★★★★★
Ik begrijp echt helemaal niets van mannen. Welke man kan mij nu eens echt vertellen hoe mannen denken?
Daten met geile oma
Lies
★★★★★★★★★★
Als alleenstande vrouw is het niet gemakkelijk om een verhuizing op je te nemen. Zeker als je rood staat... Maar ik heb nog altijd mijn sexy lichaam, toch?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten