Gratis Aanmelden

Neuken met grijze milf (31)

Jetske (31)

Alle leuke mannen van friesland opgelet! Deze dame zit bijna elke avond alleen op de bank en het ergste nog is dat ik daarna ook alleen naar bed ga. Ik zoek een maatje die mij regelmatig gezelschap wilt houden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jetske
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Neuken met grijze milf Jetske van 31 uit De Friese Meren, Friesland
TaniaJes (67)
★★★★★
De romantiek in mijn leven is wat ik erg mis, zeven jaar ben ik nu alleenstaand en wordt het hoog tijd om weer eens een romantisch avondje door te brengen met de man die mijn wel ziet zitten als partner.
Afspreken met lekkere oma
Floraa (62)
★★★★★
Wat vind je van mij? Kan ik er nog mee door? ik ben nog best lekker hoor. Dat is het voordeel van mijn leeftijd, ik geniet volop van sex en heb behoorlijk wat ervaring. Ik weet precies wat ik moet doen om jou eens lekker klaar te laten komen. Wel pas na een heel lang voorspel natuurlijk...
Neuken met lekkere oma
Pittigesuus (58)
★★★★★
Ik ben pittig en ik weet wat ik wil, ik ga geen discussie uit de weg. Dus waarover wil jij het met mij hebben?
Neuken met oudere oma
Xaxo (69)
★★★★☆
Ik mis echt de intimiteit in mijn leven, ik weet dat veel mensen denken als je ouder bent is de behoefte daarin weg of minder maar als je alleen bent is het niet hebben van een knuffelmaatje het eerste wat je mist.
Contact met oudere oma
Victoria (36)
★★★★☆
Ik heb eigenlijk alleen nog maar ervaring met vrouwen en zo goed als geen ervaring met mannen. Tijd dat hier verandering in komt denk ik zo.
Neuken met oudere mama
Weersingle (42)
★★★★☆
Ik ben een single vrouw maar op seksgebied sta ik niet stil. Ik had een sekspartner maar door omstandigheden is dit contact verbroken, daarom ben ik opzoek naar een nieuwe sekspartner en die hoop ik hier te vinden.
Contact met hete mama
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Elle-Noor
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten