Gratis Aanmelden

Vrijen met sexy mama (43)

Gwndana (43)

Ik ben opzoek naar een leuke man tussen 25 en 45 jaar. Geen gigolo want plezier komt van 2 kanten. En ook echt geen knappert want ik ben ook niet perfect. Ben ook maar gewoon dus ben op dat gebied heel erg gemakkelijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gwndana
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Oegstgeest
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Vrijen met sexy mama Gwndana van 43 uit Oegstgeest, Zuid-Holland
ElfjeDaan (54)
★★★★☆
Getrouwd, goede baan en twee leuke kinderen. Ja ik heb het goed voor elkaar maar eens een deugniet altijd een kleine deugniet. Ik zou nog graag één keer een onvergetelijke nacht willen hebben met een net zo'n deugniet. Help jij mij?
Daten met oudere oma
Eemma1954 (68)
★★★★☆
Een dame op leeftijd zoekt een heer op leeftijd om gezellige momenten mee te beleven. Graag een heer die net als ik geen relatie meer heeft. Ik ben sinds een jaar weduwe en wil nog genieten van het leven.
Sex met bejaarde oma
Margolien (57)
★★★★★
Wil niet meer achter de geraniums zitten en hoop langs deze weg de man van mijn dromen te ontmoeten. Ik ben een ondernemende vrouw en moet veel reizen voor mijn werk. Na thuiskomst mis ik een maatje waar ik mijn verhaal bij kan doen.
Contact met oudere oma
Milliaopen (60)
★★★★★
Ik merk gewoon dat er iets speelt bij mijn vriend maar hij wil daar niets over zeggen. Ik verdenk hem ervan dat hij een andere vrouw heeft leren kennen die hem meer bevalt. Denk dat het geen slecht plan is om een andere man te gaan zoeken en hoop die hier te leren kennen.
Daten met mature oma
Kanja (50)
★★★★★
Lekker in de natuur en dan dagdromend over wat de toekomst zou brengen. Uren kan ik dat soms wel doen. Maar ik kom altijd op het zelfde uit, iemand die mijn leven leuker zou maken.
Neuken met hete dame
Greyshades (59)
★★★★★
Op redelijk vroege leeftijd kreeg ik al grijs haar maar toch vond ik het mij niet slecht staan. Ik ga mijzelf dan ook zeker niet verbergen en ben wie ik ben. Ik ben een vrouw die veel te bieden heeft en heb een goed gevoel voor humor.
Contact met grijze oma
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Lies
★★★★★★★★★★
Als alleenstande vrouw is het niet gemakkelijk om een verhuizing op je te nemen. Zeker als je rood staat... Maar ik heb nog altijd mijn sexy lichaam, toch?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten