Gratis Aanmelden

Afspreken met bejaarde milf (31)

Norina (31)

Kwaad is mijn vent omdat ik mijn haren heb verpest. De kapper kan doen wat die wilt, maar helaas krijg ik de kleur er niet uit. Ik zal moeten wachten tot het eruit is gegroeid. Tot die tijd wilt mijn man mij met geen vinger aanraken. Ik ga niet met een blauwe smurf naar bed zegt die. Nou zei ik dan zoek ik wel een ander die wel met een blauwe smurf naar bed wil. Je doet je best maar was zijn antwoord en mijn best doe ik zeker. Wie wilt een blauwe smurf hihi.

Maak contact met haar
  1. Naam: Norina
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Afspreken met bejaarde milf Norina van 31 uit Amersfoort, Utrecht
Serolien (70)
★★★★☆
Voor mijn leeftijd ben ik nog erg sportief. Doe aan wandelen, zwemmen, fietsen en ja hoor muurklimmen. Zijn er hier sportieve types die eens samen iets leuks willen ondernemen?
Sex met lekkere oma
Xaxo (69)
★★★★★
Ik mis echt de intimiteit in mijn leven, ik weet dat veel mensen denken als je ouder bent is de behoefte daarin weg of minder maar als je alleen bent is het niet hebben van een knuffelmaatje het eerste wat je mist.
Contact met oudere oma
Susli (67)
★★★★★
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Reemie (59)
★★★★★
De kinderen zijn bijna het huis uit en dat betekent dat ik weer tijd over heb. Ik zoek daarom niet onmiddellijk een relatie maar het lijkt mij heel leuk om hier nieuwe mensen te leren kennen en wat komt, dat komt gewoon!
Neuken met grijze oma
Sombre (60)
★★★★☆
Ik heb misschien een gekke naam maar ik ben alles behalve somber. Ik maak graag een feestje!
Daten met mature oma
Danney (60)
★★★★☆
Ouderdom komt met gebreken is mij altijd geleerd maar gelukkig is dat bij mij nog niet zo. Ik geniet nog vol op en doe nog steeds leuke dingen. Het is dan jammer genoeg nog steeds in mijn eentje.
Naaien met grijze oma
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten