Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere vrouw (47)

Elllove (47)

Op zoek naar een romantische sexuele relatie hier, ik houd van kaarslicht, verrast te worden, etentje enzo en helemaal als dat op een goede vrijpartij uitloopt! Discretie is wel heel belangrijk voor mij.

Maak contact met haar
  1. Naam: Elllove
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Afspreken met lekkere vrouw Elllove van 47 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Mienkey (68)
★★★★★
Soms hoor ik mensen denken oud grijs beetje mollig logisch dat ze alleen is, maar is dat wel echt wat mensen denken? Want ik zou wel erg graag een maatje willen in mijn leven.
Naaien met bejaarde oma
eleano (57)
★★★★☆
Misschien lijk ik hier wel een braaf vrouwtje, maar ik ga natuurlijk geen blootfoto's van mezelf hier neerzetten. Ik zou zeggen, als je me bloot wil zien, moet je gewoon langs komen en kijken of het uitzicht je bevalt.
Vrijen met hete oma
Hey_Astrid (35)
★★★★☆
Sta jij, net als ik, open voor urenlang genieten van en met elkaar? Dan ben jij degene die ik zoek voor mijn bed avonturen. Hoewel ik niet alleen in bed kan genieten maar ook daarbuiten.
Sex met sexy milf
Katia (57)
★★★★★
Gaan wij er nog een leuke tijd van maken? Ik hoop toch echt wel een schat te vinden hier, want ik ben daar hard aan toe, het leven alleen wordt me te zwaar. ik heb een schouder nodig om op uit te huilen en een arm om me heen. Wat iedereen wil eigenlijk. Jij ook?
Daten met lekkere oma
Saamanth (68)
★★★★☆
Al weer jarenlang ben ik single en er weer aan toe om met een leuke man een fantastische tijd te hebben. Samen op pad gaan in binnen- en buitenland en genieten van elke seconde dat we bij elkaar zijn!
Neuken met grijze oma
Lucky4 (71)
★★★★☆
Ik ga heel eerlijk zijn. Ik wil gewoon eens lekker geneukt worden en het maakt mij niet uit door wie. Ik sta zo geil en jeb echt heel veel zin.
Afspreken met oude oma
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten