Gratis Aanmelden

Dating met grijze meid (26)

Monica69 (26)

ik heb een leuke relatie maar, dat betekend nog niet dat ik overal even tevreden mee ben. Ik denk dat je zelf wel kunt raden waar ik op doel. Misschien kunnen wij het samen eens bespreken onder het genot van een lekker drankje.

Maak contact met haar
  1. Naam: Monica69
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met grijze meid Monica69 van 26 uit Amsterdam, Noord-Holland
Moppie0101 (55)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een date en wie weet is er een klik.
Vrijen met bejaarde oma
XIssaBelle (63)
★★★★★
Mijn donkere uiterlijk schrikt veel mannen af, helaas kan ik het niet veranderen. Van binnen ben ik net als iedere andere Nederlander. Ik ben geadopteerd, mijn hele leven heb ik in Nederland gewoond, ik ben van binnen een echte Nederlandse. Ik hoop hier een man te vinden die verder kijkt dan mijn donkere uiterlijk en niet gelijk zijn oordeel klaar heeft daarover. Ik houd er niet van om in een hokje gezet te worden.
Vrijen met geile oma
Suckieloes (25)
★★★★★
Wat ben ik gek op pijpen, en vooral als we standje 69 doen. Dat hoeft niet in bed te gebeuren, mag ook lekker buiten zijn!
Daten met mature meid
Sjaxelle (44)
★★★★★
Als de man van huis is dan danst de vrouw op tafel haha. Nee zo erg is het niet gesteld hier! Maar ik wil wel een dansje doen hoor, samen met jou misschien?
Dating met mature vrouw
JokeH (68)
★★★★★
Tsja. Spontaan. Op zoek naar iemand die leuke dingen wil gaan doen en dan zien we wel verder.
Afspreken met rijpe oma
KyarahSnaler (66)
★★★★☆
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf te kiezen, tijd om nog op zoek te gaan naar een lieve man die samen met mij ervoor wilt gaan.
Vrijen met grijze oma
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten