Gratis Aanmelden

Afspreken met hete mama (37)

Bigtit (37)

Ja ik heb grote tieten en nee, ze zijn niet helemaal van mezelf. Maar doet dat er toe? Je kunt er nog steeds lekker mee spelen hoor. Kom maar eens langs!

Maak contact met haar
  1. Naam: Bigtit
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Afspreken met hete mama Bigtit van 37 uit Rotterdam, Zuid-Holland
MinnaresNoor (66)
★★★★☆
Een man die mij veel liefde kan geven zonder dat er sprake is van een relatie is die ik wil leren kennen. Ik wordt graag bemint en daar is al een lange tijd geen sprake meer van geweest.
Sex met mature oma
Kiradoethet (60)
★★★★★
Laat mij dan ook maar bij die groep vreemdgangers horen. Het grootste deel van de bevolking schijnt dat te doen, dus waarom ik niet? Ik ben er geil genoeg voor, ik kan best meerdere mannen aan. De mijne en dus anderen. Jou dus ook!
Sexdating met lekkere oma
Maureenvdt (56)
★★★★★
Vriendschap is heel fijn maar ik zoek toch net iets meer.
Vrijen met hete oma
Ambear (64)
★★★★★
Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten waar je mee op één lijn zit. Het is al even geleden dat ik zo'n persoon om mij heen had dus ik ben weer op zoek gegaan. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en gevoel voor humor hebben.
Daten met oudere oma
Oudjewilreizen (72)
★★★★★
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Catelein (64)
★★★★☆
En dan doe je iets als zestigjarige ( plus een beetje) in eens online met je profiel. Nooit gedacht dat ik het zou doen maar in het dagelijks leven kom ik niet veel leuke mannen tegen.
Contact met oudere oma
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten