Gratis Aanmelden

Dating met rijpe meid (26)

Waxli (26)

Soms moet je gewoon beter lezen, op mijn potje wax stond... wacht tot het water kookt, niet wacht tot de wax kookt dus ik zit met wat brandblaren op mijn been maar dat zou wel goed komen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Waxli
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Westland
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met rijpe meid Waxli van 26 uit Westland, Zuid-Holland
Rustzelve (69)
★★★★☆
Nu ik eindelijk van de rust kan genieten na jarenlang hard gewerkt te hebben, heb ik ook ruimte voor een relatie. Ik woon prachtig en vrijstaand, het is echt een paradijsje. Maar dan wel voor met z'n tweeën. Alleen is ook maar alleen.
Contact met oude oma
Old_Remy (69)
★★★★☆
Op leeftijd maar zeker niet minder geil, dikker maar zeker niet geremder, kan jij mijn kwaliteiten los zien leeftijd of postuur? Wie weet wat we samen nog mee kunnen maken!
Daten met bejaarde oma
Pittigesuus (58)
★★★★☆
Ik ben pittig en ik weet wat ik wil, ik ga geen discussie uit de weg. Dus waarover wil jij het met mij hebben?
Neuken met oudere oma
Bellaa (65)
★★★★★
Wat zoek ik niet: onbeleefde mannen die maar één ding in hun hoofd hebben. Wat zoek ik wel: een aardige kerel die een vrouw op waarde weet te schatten. Die weet wat hij moet om het me naar de zin te maken en me kan veroveren. En natuurlijk komt dat niet alleen van jouw kant, ik ga ook mijn best doen.
Sexdating met bejaarde oma
Dianaa (52)
★★★★★
Het standaard werk daar heb ik helemaal genoeg van. Niet dat de standaard standjes niet lekker zijn, maar ik heb ontdekt dat er veel meer te halen is.
Neuken met sexy dame
Inge_catrien (56)
★★★★★
De relatie die ik nu heb is nu niet je van het, ik mis een stuk beleving bij mijn vriend en met name op seksueel gebied. Hij vind seks eens in de week genoeg maar ik wil meer. Een keer per dag is het minimaal en hoop dat jij me uit de brand kan helpen.
Daten met rijpe oma
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten