Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere mama (40)

Pleziert (40)

Je ziet het al voor een spannend pakje draai ik mij niet om, en ik hoop dat jij dat ook niet doet. Ik heb liever dat dat je dan op je knietjes gaat en mij gaat aanbidden van beneden naar boven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Pleziert
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Harderwijk
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Afspreken met lekkere mama Pleziert van 40 uit Harderwijk, Gelderland
Ikgenietaltijd (65)
★★★★☆
Mij kleden naar mijn leeftijd doe ik niet, mij gedragen naar mijn leeftijd ook niet. Wat doe ik dan wel, genieten, reizen en zoeken naar een leuke vent.
Daten met geile oma
Saamanth (68)
★★★★☆
Al weer jarenlang ben ik single en er weer aan toe om met een leuke man een fantastische tijd te hebben. Samen op pad gaan in binnen- en buitenland en genieten van elke seconde dat we bij elkaar zijn!
Neuken met grijze oma
miepmop (49)
★★★★☆
ben absoluut geen grijze muis en daar val ik ook niet op.
Dating met mature dame
Dianaa (52)
★★★★★
Het standaard werk daar heb ik helemaal genoeg van. Niet dat de standaard standjes niet lekker zijn, maar ik heb ontdekt dat er veel meer te halen is.
Neuken met sexy dame
Fennalina (64)
★★★★☆
Mijn huwelijk is eigenlijk al lang voorbij maar ben nog steeds officieel getrouwd. Mijn man zit namelijk in een verzorgingstehuis maar hij herkent mij al lang niet meer. Toch bezoek ik hem nog iedere week. Hoe dan ook, ik wil niet alleen blijven en hoop daarom weer een nieuwe liefde te vinden hier. Als je vragen hebt, moet je ze maar gewoon stellen hoor. Ik ben een open en eerlijk persoon.
Daten met bejaarde oma
Yogatante (37)
★★★★☆
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten