Gratis Aanmelden

Vrijen met rijpe milf (29)

Shai (29)

Welke man is er voor mij en voor mij alleen? Ik heb nu al zo vaak mannen gehad die het niet alleen bij mij kunnen houden. Nu ook weer. Weer zo'n vriend die vreemdgaat, ik ben er zo klaar mee. Ik bedoel, zo verkeerd zie ik er toch niet uit? En ik doe alles in bed, zeg nergens nee tegen, ik begrijp het gewoon niet.....

Maak contact met haar
  1. Naam: Shai
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Laarbeek
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Vrijen met rijpe milf Shai van 29 uit Laarbeek, Noord-Brabant
KivaBlondi (65)
★★★★☆
Na de scheiding is een hoop rust in mijn leven gekomen, misschien wel een beetje te veel rust. Daarom ben ik weer op zoek naar wat leuke spanning en plezier. Met mij kun je heel veel lachen en ik kan me ook makkelijk aanpassen.
Vrijen met lekkere oma
EenzameLiesbeth (68)
★★★★☆
Heel eenzaam kan ik mij voelen, mijn enige familie die ik nog heb is mijn zus. Helaas woont zij down under, zie haar wel met beeldbellen, maar dat is anders dan elkaar in de ogen te kijken. Kinderen heb ik niet, dat is geen bewuste keuze geweest, dit is door moeder natuur zo beslist. Wat ik hoop is dat ik nog een maatje vindt die mijn eenzaamheid naar het verleden zendt.
Afspreken met geile oma
HippeBelinda (62)
★★★★★
Ik hoop echt dat je even de tijd voor me neemt, als je me meteen al leuk vind dan wil ik graag een keer met je afspreken. Ik heb wel de verwachting dat je net als ik single bent en een vaste relatie zoekt.
Naaien met lekkere oma
Lucky4 (71)
★★★★☆
Ik ga heel eerlijk zijn. Ik wil gewoon eens lekker geneukt worden en het maakt mij niet uit door wie. Ik sta zo geil en jeb echt heel veel zin.
Afspreken met oude oma
SarahTP (59)
★★★★☆
Hoi, ik ben een lieve oudere vrouw. Ik ben zorgzaam, oprecht en ik ga elke dag graag gaan werken, wat ik niet onbelangrijk vindt. Ik zoek een serieuze relatie met een man van rond mijn leeftijd.
Naaien met hete oma
Nalindaa (56)
★★★★★
Ik sta altijd voor iedereen om mij heen klaar, maar als ik dan even hulp nodig heb dan laten ze het af weten.
Sexdate met rijpe oma
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten