Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere mama (36)

Konrads (36)

Het heeft geen zin dat ik leugens vertel en ben er ook eerlijk over dat ik een relatie heb maar wij zijn heel open tegen elkaar. Mijn vriend gaat geregeld naar een parenclub zonder mij. Ik daarentegen zou graag een seksmaatje vinden om op spannende plaatsen te gaan neuken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Konrads
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Noordwijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Open Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met lekkere mama Konrads van 36 uit Noordwijk, Zuid-Holland
Stappenteller (68)
★★★★☆
Elke dag moet ik van mijzelf 6000 stappen zetten, het gaat de laatste tijd erg goed. Stap je mee?
Dating met bejaarde oma
SomsWildeHilde (56)
★★★★☆
Gewoon een poging om mijn contacten groep wat te verbreden. Niet dat ik op zoek ben naar een relatie, maar " you never knows "
Sex met lekkere oma
SarahTP (59)
★★★★☆
Hoi, ik ben een lieve oudere vrouw. Ik ben zorgzaam, oprecht en ik ga elke dag graag gaan werken, wat ik niet onbelangrijk vindt. Ik zoek een serieuze relatie met een man van rond mijn leeftijd.
Naaien met hete oma
Dianaa (52)
★★★★☆
Het standaard werk daar heb ik helemaal genoeg van. Niet dat de standaard standjes niet lekker zijn, maar ik heb ontdekt dat er veel meer te halen is.
Neuken met sexy dame
Yv3tte (69)
★★★★☆
Van de overgang heb ik zelf weinig gemerkt of zelfs niks maar mijn partner wil echt nog maar heel weinig is kan soms ook best humeurig zijn. Op dat soort momenten wil ik gewoon naar buiten lopen en leuke dingen doen met iemand anders. Helaas heb ik diegene nog niet gevonden maar ik geef het nog maar wat tijd.
Neuken met geile oma
DunyavandeK (66)
★★★★★
Wat ik ontzettend mis is de mannelijke aandacht. Een relatie heb ik wel maar het stelt helaas niet zo heel veel meer voor.
Daten met rijpe oma
Carla
★★★★★★★★★★
Is er iemand die weet hoe ik mijn over schoon kan maken? Mijn huisbaas wil dat ik dat doe, maar het lukt me niet... Ik ben een beetje hopeloos. Help me ajb, iemand..
Stofzuigen (Klus van half uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten