Gratis Aanmelden

Vrijen met sexy vrouw (48)

Ninik (48)

Ik wil een heel spannend spelletje spelen. Ik ben alweer een tijdje alleen en heb al in geen jaren meer sex gehad. Het voelt een beetje alsof ik maagd ben. Kun jij me ontmaagden?

Maak contact met haar
  1. Naam: Ninik
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Vrijen met sexy vrouw Ninik van 48 uit Utrecht, Utrecht
Oudjewilreizen (72)
★★★★☆
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Revella (69)
★★★★☆
Een partner in mijn leven hebben is waar ik oprecht naar uitkijk, wil niet de laatste jaren van mijn leven in mijn eentje doorbrengen. Samen met een leuke vriend genieten is waar ik naar uitkijk.
Naaien met sexy oma
mjoke (68)
★★★★★
En oh ja...als je rookt reageert niet.bedankt....en ook wil ik graag je foto zien,je kan mij ook gelijk bekijken ,dus geen foto geen reactie
Neuken met lekkere oma
Joyciee (57)
★★★★☆
Zal ik jou eens een goede beurt geven? Zo één die je nog lang bijblijft? Als je het niet erg vindt dat ik de leiding in bed neem en dingen met je doe die je nog niet eerder hebt gedaan, moet je toch echt met me af gaan spreken. Zo'n kans krijg je niet snel meer hoor!
Dating met rijpe oma
Grannyhot (67)
★★★★★
Ben een geile oma. Zoek mannen die daar echt op kicken.
Sex met grijze oma
Annae (70)
★★★★☆
Dat jonge mensen meer uithoudingsvermogen hebben dat is een feit maar ik kan best met hen nog mee hoor. Ik hou van lekker genieten en vooral een man heerlijk pijpen. Verschillende standjes en het liefste seks op een spannende plaats. Al overtuigd of wil je eerst even komen proberen!
Afspreken met oude oma
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Dakpan vervangen (Klus van 2 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Maagje
★★★★★★★★★☆
Hi schatje, ik heb wel een geil klusje voor je... Kom jij een uurtje bij mij stofzuigen, in je nakie? Dan zal ik je niet alleen helpen, maar ook heerlijk belonen voor je werk.. hmmm
Stofzuigen (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten