Gratis Aanmelden

Daten met sexy milf (29)

L0velyDayss (29)

Sex zonder gevoel? Niks aan daarom zoek een een sexpartner, voor de lange termijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: L0velyDayss
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Open Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Daten met sexy milf L0velyDayss van 29 uit Groningen, Groningen
Nienekke (78)
★★★★★
Tussen de lakens gebeurt er niets meer tussen ons. Logisch ook, mijn man is bijna negentig, dus dat gaat echt niet meer. Maar ik ben iets jonger en bij mij zit alles nog goed, dus ik wil nog wel. Zullen we samen eens afspreken om nog eens goed tekeer te gaan? Jonge mannen mogen ook reageren, of is dat ijdele hoop?
Naaien met lekkere oma
Ummie (56)
★★★★☆
Pas geleden oma geworden en ik geniet daar echt van. Maar het laat mij ook wel een andere kant zien. Bij een oma hoort immers ook een opa, en dat is iets wat ik zelf ook wel echt begin te voelen.
Naaien met bejaarde oma
Nazui (53)
★★★★★
Ik ben heel erg zelfstandig ik kan zelf mijn auto band verwisselen en die dingen dus daar hoef ik geen hulp bij. Maar ik zou wel graag mooie momenten willen beleven met een leuke man.
Afspreken met hete dame
Bibarb (50)
★★★★★
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Sombre (60)
★★★★★
Ik heb misschien een gekke naam maar ik ben alles behalve somber. Ik maak graag een feestje!
Daten met mature oma
Kendrah (68)
★★★★☆
Of ik hier goed zit weet ik niet, daar zal ik met de tijd wel achter komen. Ik hoop in ieder geval te kunnen klikken met iemand van rond mijn leeftijd. Iets ouder of iets jonger is prima maar ik ben geen oma die een toyboy zoekt.
Sexdate met oude oma
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten