Gratis Aanmelden

Contact met mature mama (41)

Doesja (41)

Wanneer gaan we de bloemetjes buiten zetten? Ik bloed een beetje dood hier. We zijn een poosje geleden hier naartoe verhuisd voor mijn man. Hij kon hier werken en hij wilde dat heel graag en zoals altijd kreeg hij zijn zin. En nu zit ik hier. Moederziel alleen, want man is altijd aan het werk en ik ken hier niemand. Welke man zou me hier wegwijs willen maken en eventueel nog wat verder gaan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Doesja
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Noordenveld
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Contact met mature mama Doesja van 41 uit Noordenveld, Drenthe
Novlee (53)
★★★★☆
Ik ben een echte durf al, noem iets geks en leuks dan ga ik vast mee.
Sexdate met lekkere dame
Suckieloes (25)
★★★★★
Wat ben ik gek op pijpen, en vooral als we standje 69 doen. Dat hoeft niet in bed te gebeuren, mag ook lekker buiten zijn!
Daten met mature meid
Dikkefien (68)
★★★★★
De grond is onder mijn voeten weg geslagen, mijn man heeft mij een ultimatum gesteld. Als ik niet 30 kilo afval gaat hij de echtscheiding aanvragen. Het gekke is dat hij zelf ook vrij dik is, hij weegt 135 kilo. Ik verplicht hem niet om af te vallen, ik weet mij nu geen raad. Moet ik voor hem afvallen of moet ik mijzelf blijven, dat is de vraag waar ik zelf nog geen antwoord op weet.
Dating met mature oma
Marjanan (63)
★★★★☆
Helaas zegt mijn hond niets terug op de lange wandelingen die ik met hem maak, het zou daarom leuk zijn als ik leuk gezelschap had die wel genoeg te vertellen had.
Afspreken met lekkere oma
Merley (60)
★★★★★
Heel leuk dit! Maar de beste kennismaking is nog steeds bij een hapje of een drankje denk ik zo!
Dating met oudere oma
Caatie (62)
★★★★☆
Nog steeds heb ik zin in seks maar dat kan ik van mijn mannetje niet zeggen. Voel nog veel voor hem maar wat de seks betreft wil ik een man leren kennen die me wel kan geven waar ik naar verlang.
Naaien met oude oma
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug gekregen en mijn ramen moeten echt een keer gezeemd worden. Binnen- en buitenkant. Als beloning bied ik je mijn rijpe lichaam aan.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten