Gratis Aanmelden

Afspreken met rijpe vrouw (46)

ClaartjeClaartje (46)

Vorig jaar heb ik een man via hier leren kennen. Het ging heel goed en al snel is hij bij mij ingetrokken. Maar ik merk nu dat het toch niet meer zo goed gaat als in het begin. Hij is werkeloos maar is steeds vaker bij zijn vrienden te vinden. Als hij thuis komt 's avonds is hij vaak dronken en gaat meteen naar bed. Zo had ik mij een nieuwe relatie niet voorgesteld maar ik kan hem toch ook niet zo maar op straat zetten?

Maak contact met haar
  1. Naam: ClaartjeClaartje
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Afspreken met rijpe vrouw ClaartjeClaartje van 46 uit Leeuwarden, Friesland
SeksisNr1 (20)
★★★★☆
Het is nog niet zo lang, dat ik seksueel actief ben. Maar sinds ik weet hoe het kan voelen, raak ik er langzaam aan verslaafd. Geef mij wat ik wil, dan maken we elkaar blij.
Contact met grijze tiener
FEER (58)
★★★★☆
Wie wil het met me doen? Ja, ik kan hier hele verhalen gaan vertellen over mijn leven, maar daar kom ik niet voor en ik vind dat ook niet leuk. Ik heb het er liever over of en hoe we het met elkaar gaan doen. Ik heb wel een paar leuke fantasietjes, zou het leuk vinden als jij je uit kunt laten komen.
Sexdating met oudere oma
Yv3tte (69)
★★★★☆
Van de overgang heb ik zelf weinig gemerkt of zelfs niks maar mijn partner wil echt nog maar heel weinig is kan soms ook best humeurig zijn. Op dat soort momenten wil ik gewoon naar buiten lopen en leuke dingen doen met iemand anders. Helaas heb ik diegene nog niet gevonden maar ik geef het nog maar wat tijd.
Neuken met geile oma
Revella (69)
★★★★★
Een partner in mijn leven hebben is waar ik oprecht naar uitkijk, wil niet de laatste jaren van mijn leven in mijn eentje doorbrengen. Samen met een leuke vriend genieten is waar ik naar uitkijk.
Naaien met sexy oma
Jullitte (61)
★★★★★
Hallo leuke gezellige mannen, hier ben ik dan. Ik heb van mijn vriendin gehoord dat er hier leuke mannen zijn dus ik kom een kijkje nemen.
Vrijen met oude oma
KivaBlondi (65)
★★★★☆
Na de scheiding is een hoop rust in mijn leven gekomen, misschien wel een beetje te veel rust. Daarom ben ik weer op zoek naar wat leuke spanning en plezier. Met mij kun je heel veel lachen en ik kan me ook makkelijk aanpassen.
Vrijen met lekkere oma
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten