Gratis Aanmelden

Sex met rijpe dame (53)

Felicea (53)

Hier ben ik dan een gescheiden vrouw maar met een succesvolle onderneming. Helaas heb ik geen kinderen maar heb mij daar inmiddels wel in berust. Het is goed zo. Maar ik wil wel graag weer de warmte en liefde voelen. Een maatje waar ik alles mee kan delen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Felicea
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Sex met rijpe dame Felicea van 53 uit Groningen, Groningen
Saleinei (63)
★★★★☆
Het is een opgave om wat over mijzelf te zeggen maar ik ben een echte doorzetter en ik geef nooit op. Ik hoop wel een man te vinden met dezelfde mentaliteit.
Dating met mature oma
Bibarb (50)
★★★★☆
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Milliaopen (60)
★★★★★
Ik merk gewoon dat er iets speelt bij mijn vriend maar hij wil daar niets over zeggen. Ik verdenk hem ervan dat hij een andere vrouw heeft leren kennen die hem meer bevalt. Denk dat het geen slecht plan is om een andere man te gaan zoeken en hoop die hier te leren kennen.
Daten met mature oma
Sonjata (65)
★★★★★
Er zijn bepaalde dingen die ik nog graag eens wil doen maar mijn vriend ziet dat niet zitten. Daarom zoek ik een leuke man waar ik dat mee kan doen.
Vrijen met lekkere oma
BettyLea (65)
★★★★☆
Laatst vroegen mijn kleinkinderen waarom opa er niet is, en dan denk ik ja dat is een goede vraag. En of oma altijd alleen blijft. Daar sta je dan met je mond vol tanden kan ik je zeggen want het is ook niet waar ik voor gekozen heb.
Afspreken met oudere oma
IrmaNL (73)
★★★★★
Ik ben een vrouw van 65 jaar, open-minded, kleurrijk, met belangstelling voor cultuur, natuur, kunst, muziek, ben vastberaden, standvastig en trouw. Ik ben op zoek naar iemand, die van het leven geniet (beetje rebels), open staat voor nieuwe dingen.
Sexdating met oudere oma
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten