Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere meid (24)

Sweetner (24)

Nog steeds heb ik hem niet gevonden, de man die alles voor me gaat betekent, de man die mijn liefje wil zijn en waarmee ik een heerlijke tijd ga doormaken. Hoop dat ik hier meer geluk heb dan in het uitgaansleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sweetner
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Afspreken met lekkere meid Sweetner van 24 uit Den Haag, Zuid-Holland
SarahTP (59)
★★★★☆
Hoi, ik ben een lieve oudere vrouw. Ik ben zorgzaam, oprecht en ik ga elke dag graag gaan werken, wat ik niet onbelangrijk vindt. Ik zoek een serieuze relatie met een man van rond mijn leeftijd.
Naaien met hete oma
Omaatje (69)
★★★★☆
Ik heb nog niet zoveel ervaring met online dating. Het is niet echt iets van mijn generatie. Maar ik ben wel erg nieuwsgierig. Wie niet waagt wie niet wint.
Sex met rijpe oma
Mooielingerie (65)
★★★★★
Ik laat graag zien wat ik allemaal in huis heb. En als het kan iedere dag. Maar ja, dan moet er wel iedere dag iemand zijn om dat aan te kunnen laten zien. Ik heb hopelijk niet voor niets mooie lingerie gekocht.
Daten met bejaarde oma
Bibarb (50)
★★★★★
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Arianne (63)
★★★★★
Ik voel me niet oud. Ook al zeggen de kinderen ONS MA wel ik voel me nog echt jong en wil dat ook wel uitspelen. Misschien ben jij ook tevreden met je leven thuis maar mis je de seks? Ik in ieder geval wel. Waar wacht jij op?
Naaien met rijpe oma
DunyavandeK (66)
★★★★★
Wat ik ontzettend mis is de mannelijke aandacht. Een relatie heb ik wel maar het stelt helaas niet zo heel veel meer voor.
Daten met rijpe oma
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten