Gratis Aanmelden

Afspreken met grijze oma (64)

AnneSophie (64)

Zowel mijn kinderen als mijn (ex) man de deur uit. Ik kan en wil weer leven, maar zeker niet alleen, want daar vind ik echt helemaal niets aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnneSophie
  2. Leeftijd: 64 Jaar
  3. Woonplaats: Tilburg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met grijze oma AnneSophie van 64 uit Tilburg, Noord-Brabant
Susli (67)
★★★★★
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Lexiprummel (60)
★★★★☆
Vol energie sta ik nog in het leven, ik ben dan wel single maar wil nog wat graag genieten met een sexy man die me heerlijk verwent. Ook jij zal aan de beurt komen en genieten van mijn lekkere lijf.
Vrijen met oude oma
Amandorien (21)
★★★★★
Het liefst wordt ik oud en gelukkig met een heel lieve man die net als ik dol op kinderen is. Mijn kinderwens is groot en als ik de man heb gevonden die de ware voor me is gaan we eerst plezier maken en daarna aan kinderen beginnen.
Daten met mature tiener
Nathalie (69)
★★★★☆
Hoi daar ik zoek een toyboy, ben jij een jonge knul die op een oudere vrouw valt, dan moet je mij hebben. Uiterlijk speelt voor mij geen rol maar een jonge geest wel. Ik hoop dat wij snel spannende uurtjes beleven.
Contact met rijpe oma
Yogatante (37)
★★★★★
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
Aloyza (67)
★★★★☆
Ik ben er aan toe om met een man een gezellige tijd te hebben, ik heb een tijd lang de mannen niet meer vertrouwd maar dat heeft met mijn verleden te maken. Valt ook niet mee om acht jaar als alleenstaande vrouw door het leven te gaan.
Naaien met bejaarde oma
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten