Gratis Aanmelden

Naaien met rijpe meid (24)

Hajwana (24)

Zoekt leuke man voor lekkere spannende dates, als wij een goede klik hebben liefste voor vaker dan een keer. Voel jij je hierbij thuis, laat dan snel iets van jou horen. Wel vind ik hygiene heel belangrijk, en verwacht dat van jou ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hajwana
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Woonplaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Naaien met rijpe meid Hajwana van 24 uit Eemsdelta, Groningen
Ikgenietaltijd (65)
★★★★☆
Mij kleden naar mijn leeftijd doe ik niet, mij gedragen naar mijn leeftijd ook niet. Wat doe ik dan wel, genieten, reizen en zoeken naar een leuke vent.
Daten met geile oma
flora (68)
★★★★★
ik ben gewoon ikke een zeer sportieve en bezige vrouw die eigenlijk nooit stil zit en veel energie heeft en geniet van het leven
Vrijen met sexy oma
Arianne (63)
★★★★☆
Ik voel me niet oud. Ook al zeggen de kinderen ONS MA wel ik voel me nog echt jong en wil dat ook wel uitspelen. Misschien ben jij ook tevreden met je leven thuis maar mis je de seks? Ik in ieder geval wel. Waar wacht jij op?
Naaien met rijpe oma
Monawillevenspartner (57)
★★★★☆
In het begin was ik blij dat ik bij mijn man weg was, vrijheid! Maar begint nu toch weer te kriebelen. Niet naar hem natuurlijk, maar zou wel weer fijn zijn een levenspartner te hebben.
Sex met grijze oma
Rustzelve (69)
★★★★☆
Nu ik eindelijk van de rust kan genieten na jarenlang hard gewerkt te hebben, heb ik ook ruimte voor een relatie. Ik woon prachtig en vrijstaand, het is echt een paradijsje. Maar dan wel voor met z'n tweeën. Alleen is ook maar alleen.
Contact met oude oma
Eemma1954 (68)
★★★★☆
Een dame op leeftijd zoekt een heer op leeftijd om gezellige momenten mee te beleven. Graag een heer die net als ik geen relatie meer heeft. Ik ben sinds een jaar weduwe en wil nog genieten van het leven.
Sex met bejaarde oma
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten