Gratis Aanmelden

Dating met lekkere milf (31)

Ingelinga (31)

Bijna iedereen denkt dat mijn vriend en ik de ideale relatie hebben maar intimi weten beter. Wil een man leren kennen die heel sportief is en niet elke avond bezig is met andere dingen dan met mij.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ingelinga
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Gooise
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dating met lekkere milf Ingelinga van 31 uit Gooise, Noord-Holland
Ikkeikke (49)
★★★★★
Mijn man zegt altijd dat mijn borsten nog zo mooi rechtop staan. Het zal wel, maar doe er dan ook wat mee! Dat komt er dus niet van. Geen woorden maar daden zeg ik altijd maar!
Sex met rijpe dame
Marjanan (63)
★★★★☆
Helaas zegt mijn hond niets terug op de lange wandelingen die ik met hem maak, het zou daarom leuk zijn als ik leuk gezelschap had die wel genoeg te vertellen had.
Afspreken met lekkere oma
Rustzelve (69)
★★★★☆
Nu ik eindelijk van de rust kan genieten na jarenlang hard gewerkt te hebben, heb ik ook ruimte voor een relatie. Ik woon prachtig en vrijstaand, het is echt een paradijsje. Maar dan wel voor met z'n tweeën. Alleen is ook maar alleen.
Contact met oude oma
FeestbeestMirande (51)
★★★★★
Ik ben een echt feestbeest en ik sla geen feestje over.
Naaien met mature dame
IrmaNL (73)
★★★★☆
Ik ben een vrouw van 65 jaar, open-minded, kleurrijk, met belangstelling voor cultuur, natuur, kunst, muziek, ben vastberaden, standvastig en trouw. Ik ben op zoek naar iemand, die van het leven geniet (beetje rebels), open staat voor nieuwe dingen.
Sexdating met oudere oma
mjoke (68)
★★★★☆
En oh ja...als je rookt reageert niet.bedankt....en ook wil ik graag je foto zien,je kan mij ook gelijk bekijken ,dus geen foto geen reactie
Neuken met lekkere oma
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten