Gratis Aanmelden

Afspreken met oude oma (63)

JasmijnPainting (63)

Een beetje een saaie hobby heb ik, ik doe aan diamond painting. Ik kan hier heel goed mijn ei in kwijt, niet dat dit vaak nodig is hoor haha. Wat ik ook leuk vind om te doen is film kijken, ik houd van horrorfilms, moet ik wel iemand naast mij hebben zitten die ik van angst blauw mag knijpen.

Maak contact met haar
  1. Naam: JasmijnPainting
  2. Leeftijd: 63 Jaar
  3. Woonplaats: Dronten
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Afspreken met oude oma JasmijnPainting van 63 uit Dronten, Flevoland
Allure (67)
★★★★☆
Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die sterk in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Het liefste wel alleen single mannen want ik wil niet tussen 2 mensen in staan.
Neuken met lekkere oma
DunyavandeK (66)
★★★★★
Wat ik ontzettend mis is de mannelijke aandacht. Een relatie heb ik wel maar het stelt helaas niet zo heel veel meer voor.
Daten met rijpe oma
Moppie0101 (55)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een date en wie weet is er een klik.
Vrijen met bejaarde oma
Kanja (50)
★★★★★
Lekker in de natuur en dan dagdromend over wat de toekomst zou brengen. Uren kan ik dat soms wel doen. Maar ik kom altijd op het zelfde uit, iemand die mijn leven leuker zou maken.
Neuken met hete dame
Milkamusant (66)
★★★★☆
Ik ben er klaar voor om met een leuke man een heerlijke tijd door te brengen. Met jou wil ik gelukkig worden als er een klik tussen ons is en hoop hoop dat we nog lang van elkaar kunnen genieten.
Naaien met lekkere oma
Reemie (59)
★★★★☆
De kinderen zijn bijna het huis uit en dat betekent dat ik weer tijd over heb. Ik zoek daarom niet onmiddellijk een relatie maar het lijkt mij heel leuk om hier nieuwe mensen te leren kennen en wat komt, dat komt gewoon!
Neuken met grijze oma
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Serena
★★★★★★★★★☆
Ik heb geen geld meer voor een kamer die compleet gestuced moet worden, maar ik ben bereid om met mijn lichaam te betalen. Graag door één enkele man, niet meerdere.
Stuccen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten