Gratis Aanmelden

Afspreken met bejaarde oma (65)

Tjaan (65)

Heel kieskeurig ben ik niet, want ik weet best dat ik moeders mooiste niet meer ben. Mijn partner heeft in ieder geval niet veel interesse in me, dus toch maar eens zien of ik nog wel in trek ben. In bed ben ik in ieder geval niet saai, dat is zeker. Maar of dat genoeg is?

Maak contact met haar
  1. Naam: Tjaan
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Afspreken met bejaarde oma Tjaan van 65 uit Waadhoeke, Friesland
Loreeenzaam (63)
★★★★★
Wat meer plezier beleven is aan mij wel besteed, ik ben niet iemand die zichzelf kan vermaken maar met een lieve vriend naast me gaat mij dat gemakkelijk af. Ik hoop snel iemand te vinden waarmee het gezellig is.
Afspreken met sexy oma
Lookingforslave (55)
★★★★★
Mijn vorige slaaf komt niet meer bij me, we klikten toch niet zoals het zou moeten. Daarom zoek ik wederom een onderdanige man, die mijn slaaf wil worden. We bespreken uiteraard hoe we het allebei willen en dan kan het niet mislukken.
Contact met hete oma
Jullitte (61)
★★★★★
Hallo leuke gezellige mannen, hier ben ik dan. Ik heb van mijn vriendin gehoord dat er hier leuke mannen zijn dus ik kom een kijkje nemen.
Vrijen met oude oma
Esray (44)
★★★★★
Het leven kan soms nog al hard zijn voor sommige mensen, dat heb ik jammer genoeg van dichtbij mee gemaakt. Dus soms is het ook fijn als je een lichtpuntje hebt waar je naar toe kan leven.
Vrijen met mature vrouw
Joekibol (25)
★★★★★
Volgens mij zijn hier best mannen die kennis met me willen maken, let wel, ik ga alleen voor serieuze mannen die een relatie zoeken. Dus mocht je single zijn en serieus naar een geliefde zoeken dan kan ik dat zomaar zijn!
Sexdating met bejaarde meid
Cyanka (69)
★★★★☆
Met mijn werk waar ik nog van hou vermaak ik mij prima. Doe het nog een paar uurtjes per week omdat thuis zitten niets voor mij is. Voor wie mag ik ook wat tijd maken?
Dating met mature oma
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten