Gratis Aanmelden

Sex met lekkere mama (41)

xantia (41)

Ben ik dan echt te dik om op handen gedragen te worden en behandeld te worden al een prinses? Ik zou zo graag willen ervaren hoe dat is!

Maak contact met haar
  1. Naam: xantia
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Sex met lekkere mama xantia van 41 uit Amsterdam, Noord-Holland
Pieternela (69)
★★★★★
Ik krab mij soms achter de oren of ik toch niet beter voor een jongere man had kunnen kiezen. Mijn partner is 20 jaar ouder dan ik, hij is al zijn levenslust al kwijt, terwijl ik nog vol levenslust zit. Het voelt of ik achter de geraniums zit, ik zoek iemand die mij achter de geraniums vandaan wil halen.
Naaien met rijpe oma
Ambear (64)
★★★★☆
Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten waar je mee op één lijn zit. Het is al even geleden dat ik zo'n persoon om mij heen had dus ik ben weer op zoek gegaan. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en gevoel voor humor hebben.
Daten met oudere oma
StoereChick51 (56)
★★★★☆
Stoere vrouw met passie en drive, zoekt lieve man met visie, die sterk in zijn schoenen staat.
Contact met sexy oma
Yainoraa (70)
★★★★☆
Weet niet of iemand op mij zit te wachten maar anders om doe ik dat wel. Ik zou mijn tijd wel weer eens lekker nuttig willen maken. En misschien is dat nuttig maken wel met jou!
Dating met hete oma
Lyva (42)
★★★★★
Heb al behoorlijk wat overwonnen in mijn leven en mijn rugzakje is dan ook al aardig vol. Maar toch denk ik misschien moet ik nog een poging wagen.
Vrijen met oudere mama
pandorra (66)
★★★★★
Gezellige alleenstaande vrouw die op zoek is naar leuke contacten waar eventueel iets moois uit kan komen! Ik sta daar zeker voor open!
Naaien met lekkere oma
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten