Gratis Aanmelden

Dating met lekkere tiener (19)

Reddoortje (19)

Je zal geen spijt krijgen om met mij een keer een avondje uit te gaan, mits we het goed met elkaar kunnen vinden we denken dat we goed bij elkaar passen. Ik ga niet zomaar met iemand uit en wil je eerst een beetje leren kennen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Reddoortje
  2. Leeftijd: 19 Jaar
  3. Woonplaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Rood
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dating met lekkere tiener Reddoortje van 19 uit Enschede, Overijssel
Moppie0101 (55)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een date en wie weet is er een klik.
Vrijen met bejaarde oma
Yv3tte (69)
★★★★☆
Van de overgang heb ik zelf weinig gemerkt of zelfs niks maar mijn partner wil echt nog maar heel weinig is kan soms ook best humeurig zijn. Op dat soort momenten wil ik gewoon naar buiten lopen en leuke dingen doen met iemand anders. Helaas heb ik diegene nog niet gevonden maar ik geef het nog maar wat tijd.
Neuken met geile oma
Aloyza (67)
★★★★★
Ik ben er aan toe om met een man een gezellige tijd te hebben, ik heb een tijd lang de mannen niet meer vertrouwd maar dat heeft met mijn verleden te maken. Valt ook niet mee om acht jaar als alleenstaande vrouw door het leven te gaan.
Naaien met bejaarde oma
Mienkey (68)
★★★★★
Soms hoor ik mensen denken oud grijs beetje mollig logisch dat ze alleen is, maar is dat wel echt wat mensen denken? Want ik zou wel erg graag een maatje willen in mijn leven.
Naaien met bejaarde oma
Shannon22 (25)
★★★★★
Spontane leuke lieve meid zoekt een leuke man om mee te genieten. Ik ben niet te vinden voor extreme dingen, maar daar komen wij wel uit toch?
Daten met geile meid
miepmop (49)
★★★★★
ben absoluut geen grijze muis en daar val ik ook niet op.
Dating met mature dame
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten