Gratis Aanmelden

Afspreken met oudere mama (41)

Issi (41)

Dag lieve schatten van Nederland, hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een verzetje nodig? Denk het wel, anders lees je dit niet. Laat dat nou goed uit komen, want ik wil ook heel graag een verzetje. Als ik hier een leuke man opduikel, kunnen we snel afspreken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Issi
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Afspreken met oudere mama Issi van 41 uit Amsterdam, Noord-Holland
TaniaJes (67)
★★★★☆
De romantiek in mijn leven is wat ik erg mis, zeven jaar ben ik nu alleenstaand en wordt het hoog tijd om weer eens een romantisch avondje door te brengen met de man die mijn wel ziet zitten als partner.
Afspreken met lekkere oma
Droomert (67)
★★★★☆
Overdag heb ik teveel tijd en in de avond lig ik te verlangen naar iets wat ik al lang niet meer krijg en waar ik niet zonder kan. Ik hoop dat ik via hier een lieve en sexy man kan ontmoeten om af en toe eens af te spreken.
Contact met grijze oma
DjoekeTjoeke (62)
★★★★☆
Wie wil er nu in zijn eentje oud worden? Ik in ieder geval niet, vandaag dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken, om hier een leuk maatje te vinden.
Afspreken met lekkere oma
Likely (54)
★★★★☆
Ben benieuwd of een oudere dame als ik hier ook kan scoren!
Sexdate met sexy oma
Nadineke (65)
★★★★★
Hoi! Ik ben Nadine, ik ben gescheiden en ik ben werkzaam als opvoedster. Ik zoek contact met een leuke man van rond mijn leeftijd die graag iets gezellig wil ondernemen en zien waar het schip strandt.
Neuken met grijze oma
Aloyza (67)
★★★★★
Ik ben er aan toe om met een man een gezellige tijd te hebben, ik heb een tijd lang de mannen niet meer vertrouwd maar dat heeft met mijn verleden te maken. Valt ook niet mee om acht jaar als alleenstaande vrouw door het leven te gaan.
Naaien met bejaarde oma
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Oven schoonmaken (Klus van 3 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten