Gratis Aanmelden

Daten met rijpe mama (42)

Marita (42)

Voor mij geen gezeur want daar ben ik niet naar op zoek. Ik ben gewoon op zoek naar een man die mij wel eens lekker wil gaan nemen en me dan ook in vele geile standjes wil verwennen

Maak contact met haar
  1. Naam: Marita
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Daten met rijpe mama Marita van 42 uit Groningen, Groningen
Nikoleta (51)
★★★★★
De eerste helft van mijn jeugd is voorbij maar de tweede helft kan nog wel een stuk leuker worden. Althans met een gezellig maatje die leuke dingen wil doen kan dat zeker iets worden.
Afspreken met mature dame
Qwenni (63)
★★★★★
Mijn partner heeft veel zorg nodig en dat geef ik hem ook met liefde, maar het zou ook fijn zijn als er zo af en toe iemand is die voor mij wil zorgen en mij wil laten genieten.
Dating met bejaarde oma
Cyanka (69)
★★★★★
Met mijn werk waar ik nog van hou vermaak ik mij prima. Doe het nog een paar uurtjes per week omdat thuis zitten niets voor mij is. Voor wie mag ik ook wat tijd maken?
Dating met mature oma
Nadineke (65)
★★★★☆
Hoi! Ik ben Nadine, ik ben gescheiden en ik ben werkzaam als opvoedster. Ik zoek contact met een leuke man van rond mijn leeftijd die graag iets gezellig wil ondernemen en zien waar het schip strandt.
Neuken met grijze oma
Caatie (62)
★★★★★
Nog steeds heb ik zin in seks maar dat kan ik van mijn mannetje niet zeggen. Voel nog veel voor hem maar wat de seks betreft wil ik een man leren kennen die me wel kan geven waar ik naar verlang.
Naaien met oude oma
Reislustigtypetje (67)
★★★★☆
Als het zou kunnen dan zou ik altijd op reis zijn, maar helaas.. De verplichtingen roepen ook zo af en toe. En dat is goed, maar soms wel zo jammer.
Sexdate met hete oma
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten