Gratis Aanmelden

Daten met oudere dame (49)

Gwenda (49)

Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gwenda
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Daten met oudere dame Gwenda van 49 uit Haarlem, Noord-Holland
ZoeteZus (65)
★★★★★
De muren komen op me af nu ook mijn jongste zoon het huis heeft verlaten. Nu heb ik mijn werk nog maar zie er echt tegen op om met pensioen te gaan en overal alleen voor te staan. Het liefst zou ik een man willen leren kennen waarmee ik een hele fijn tijd ga hebben.
Sex met sexy oma
Dieny (63)
★★★★☆
Sta eigenlijk redelijk alleen in mijn leven. Kinderen heb ik nooit gekregen en dus heb je ook niet veel familie meer. En ik begin behoorlijk eenzaam te worden.
Sexdate met sexy oma
Allure (67)
★★★★★
Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die sterk in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Het liefste wel alleen single mannen want ik wil niet tussen 2 mensen in staan.
Neuken met lekkere oma
Donnita (69)
★★★★☆
Het alleen zijn begint me een beetje parten te spelen, ik wil heel graag een man leren kennen met wie ik mijn dagen mag slijten maar kan je wel verzekeren dat dat er nog heel veel zijn.
Naaien met bejaarde oma
Definitiefscheiden (55)
★★★★☆
Door alle vernederingen ben ik aan de drank gegaan. Nu ik daar weer vanaf ben wil ik ook graag definitief van mijn vent af.
Afspreken met sexy oma
Susaa (67)
★★★★★
Je kent het nummer vast wel over Suzanne, vooral de regel ik ben stapel gek op jou. Zoiets zou ik graag weer in mijn leven willen hebben. Een man die compleet voor mij gaat al mijn wensen zou willen vervullen, het kunnen is wat anders. Maar die laat zorgen dat ik qua seks niets te klagen heb.
Afspreken met sexy oma
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Lamp ophangen (Klus van 1 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten