Gratis Aanmelden

Dating met sexy mama (38)

Sassafras (38)

Ik mis geen man in huis of in mijn leven. Ik mis gewoon een man die me is flink aanpakt. Ik ben dol op dat soort verrassingen.Wie komt me is flink aanpakken?

Maak contact met haar
  1. Naam: Sassafras
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Westerwolde
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Dating met sexy mama Sassafras van 38 uit Westerwolde, Groningen
SeksisNr1 (20)
★★★★☆
Het is nog niet zo lang, dat ik seksueel actief ben. Maar sinds ik weet hoe het kan voelen, raak ik er langzaam aan verslaafd. Geef mij wat ik wil, dan maken we elkaar blij.
Contact met grijze tiener
mjoke (68)
★★★★★
En oh ja...als je rookt reageert niet.bedankt....en ook wil ik graag je foto zien,je kan mij ook gelijk bekijken ,dus geen foto geen reactie
Neuken met lekkere oma
Celica (59)
★★★★★
Er is in mijn leven wel plek voor een man. Een vaste plek dus. Ik durfde dat nooit aan, maar sinds mijn vader is overleden, ben ik na gaan denken. Mijn moeder is dan wel haar man kwijt, maar ze heeft wel echte liefde gekend. iemand die altijd naast haar stond. Ik wil dat ook, ik wil niet alleen oud worden. Ik wil liefde.
Daten met sexy oma
Oudjewilreizen (72)
★★★★★
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Saamanth (68)
★★★★☆
Al weer jarenlang ben ik single en er weer aan toe om met een leuke man een fantastische tijd te hebben. Samen op pad gaan in binnen- en buitenland en genieten van elke seconde dat we bij elkaar zijn!
Neuken met grijze oma
Lievemarie (66)
★★★★☆
Liefde kent geen leeftijd, dus waarom zou ik op mijn leeftijd niet op zoek gaan naar een leuke man. Wel een man die open staat voor reizen, genieten en die een Bourgondiër is.
Naaien met mature oma
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten