Gratis Aanmelden

Dating met rijpe dame (50)

Stiekemmetjou (50)

De naam zegt het al, ik ben stiekem op zoek naar een man waar ik mee kan genieten. Mijn relatie loopt niet zo heel goed dus het leek me een goed idee om wat afleiding te zoeken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Stiekemmetjou
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met rijpe dame Stiekemmetjou van 50 uit Amsterdam, Noord-Holland
KivaBlondi (65)
★★★★★
Na de scheiding is een hoop rust in mijn leven gekomen, misschien wel een beetje te veel rust. Daarom ben ik weer op zoek naar wat leuke spanning en plezier. Met mij kun je heel veel lachen en ik kan me ook makkelijk aanpassen.
Vrijen met lekkere oma
Oudjewilreizen (72)
★★★★☆
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Christien1955 (67)
★★★★☆
Na mijn scheiding, die echt heel heftig was, ben ik echt door een enorme hel gegaan. Gelukkig zie ik nu het licht weer en durf ik het langzaam aan om weer nieuwe vriendschappen aan te gaan.
Sexdate met geile oma
Thea (42)
★★★★★
Een serieuze en transparante relatie waarin we ons zelf kunnen zijn en waarin we communiceren met elkaar, dat zou ik graag wensen. Ik houd wel van een beetje gekkigheid. Het leven is al serieus genoeg.
Daten met bejaarde mama
Esray (44)
★★★★★
Het leven kan soms nog al hard zijn voor sommige mensen, dat heb ik jammer genoeg van dichtbij mee gemaakt. Dus soms is het ook fijn als je een lichtpuntje hebt waar je naar toe kan leven.
Vrijen met mature vrouw
Shirley (60)
★★★★☆
man gaat vreemd, vrouw zoekt steun!
Sex met bejaarde oma
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten