Gratis Aanmelden

Vrijen met rijpe milf (31)

Destiny (31)

Huisje, boompje beestje, het is allemaal heel mooi hoor. Maar zodra de boel in een sleur komt is het moeilijk er weer uit te komen. Ik word er echt gek van! Wie helpt mij uit die oersaaie sleur weg?

Maak contact met haar
  1. Naam: Destiny
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Vrijen met rijpe milf Destiny van 31 uit Waadhoeke, Friesland
Zwannique (64)
★★★★★
Ik heb bij mijn profiel wel single staan, maar het zit iets anders in elkaar. Mijn man is dement en is al jaren opgenomen in een verpleeghuis. Het is zelfs al zo ver met hem dat hij mij en de kinderen niet meer herkent. Iedere week bezoek ik hem, het is een zware beproeving om je eigen man zo te zien af te takelen. Een huwelijksleven heb ik niet meer, wat ik zoek is een man die het wel kan accepteren dat ik op papier nog getrouwd ben. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om te gaan scheiden, dat voelt voor mij als een dolk in de rug voor mijn manw
Vrijen met mature oma
TaniaJes (67)
★★★★☆
De romantiek in mijn leven is wat ik erg mis, zeven jaar ben ik nu alleenstaand en wordt het hoog tijd om weer eens een romantisch avondje door te brengen met de man die mijn wel ziet zitten als partner.
Afspreken met lekkere oma
Lyva (42)
★★★★☆
Heb al behoorlijk wat overwonnen in mijn leven en mijn rugzakje is dan ook al aardig vol. Maar toch denk ik misschien moet ik nog een poging wagen.
Vrijen met oudere mama
Stappenteller (68)
★★★★☆
Elke dag moet ik van mijzelf 6000 stappen zetten, het gaat de laatste tijd erg goed. Stap je mee?
Dating met bejaarde oma
Ushie (60)
★★★★★
Als ik vertel wat mijn beroep is word ik vaak uitgelachen. Ik leef in een mannenwereld met mijn werk, ik ben vrachtwagenchauffeur. Verder is er niets mannelijk aan mijn karakter, ben zelf van binnen wat onzeker. Heb daar geen moeite mee, weet dat heel goed te verbloemen.
Sexdating met bejaarde oma
Mienkey (68)
★★★★★
Soms hoor ik mensen denken oud grijs beetje mollig logisch dat ze alleen is, maar is dat wel echt wat mensen denken? Want ik zou wel erg graag een maatje willen in mijn leven.
Naaien met bejaarde oma
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten