Gratis Aanmelden

Dating met lekkere oma (54)

Jokkebrokki (54)

Ben niet iemand die nog gauw op stap gaat en zo leer ik dus geen mannen kennen. Misschien hier wel. Je houdt van leuke dingen doen samen, erop uit gaan en houd ook erg van vakanties, want dat wil ik ook graag samen doen. Alleen is ook maar weer alleen toch.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jokkebrokki
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Beekdaelen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Dik
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met lekkere oma Jokkebrokki van 54 uit Beekdaelen, Limburg
Kunstzinnege (64)
★★★★★
Ruim en jaar ben ik nu gescheiden en we hebben gewacht tot alle kinderen de deur uit waren. Nu zit ik alleen in mijn nieuwe appartementje en het zou reuze fijn zijn om een man te leren kennen om een fijne tijd mee door te maken.
Vrijen met grijze oma
Gelisse (66)
★★★★☆
Nu ik wat ouder ben, gaan er veel mensen helaas met 6 planken uit mijn leven dus ik hoop hier leuke mannen te vinden om gewoon het leuk mee te hebben.
Neuken met mature oma
ZoeteZus (65)
★★★★☆
De muren komen op me af nu ook mijn jongste zoon het huis heeft verlaten. Nu heb ik mijn werk nog maar zie er echt tegen op om met pensioen te gaan en overal alleen voor te staan. Het liefst zou ik een man willen leren kennen waarmee ik een hele fijn tijd ga hebben.
Sex met sexy oma
50shadesofgrey (65)
★★★★☆
Als ik ergens voor ga wil ik het maximale eruit halen, mijn man echter is tevreden met heel veel minder, voor mij aanleiding om op zoek te gaan! Ben jij ook zo een strever?
Daten met geile oma
Amandorien (21)
★★★★☆
Het liefst wordt ik oud en gelukkig met een heel lieve man die net als ik dol op kinderen is. Mijn kinderwens is groot en als ik de man heb gevonden die de ware voor me is gaan we eerst plezier maken en daarna aan kinderen beginnen.
Daten met mature tiener
Nogsteedshot (60)
★★★★★
Van mijn leeftijd heb ik echt geen last, ik voel me nog steeds 20 en wil gewoon heel veel seks. Nu alleen nog even een leuke man vinden die net zo veel energie heeft als ik.
Afspreken met lekkere oma
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten