Gratis Aanmelden

Daten met lekkere meid (28)

Rapy (28)

Het is twee jaar geleden dat ik een vriend heb gehad. Het heeft toch zijn nadelen om single te zijn want je kan ook niet alles alleen doen. Naar de film vind ik super leuk maar alleen vind ik het maar niets. Zo zijn er nog dingen en ik hoop dat jij die man bent die ook van gezelligheid houd.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rapy
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Daten met lekkere meid Rapy van 28 uit Utrecht, Utrecht
FeestbeestMirande (51)
★★★★★
Ik ben een echt feestbeest en ik sla geen feestje over.
Naaien met mature dame
Weersingle (42)
★★★★☆
Ik ben een single vrouw maar op seksgebied sta ik niet stil. Ik had een sekspartner maar door omstandigheden is dit contact verbroken, daarom ben ik opzoek naar een nieuwe sekspartner en die hoop ik hier te vinden.
Contact met hete mama
Greyshades (59)
★★★★★
Op redelijk vroege leeftijd kreeg ik al grijs haar maar toch vond ik het mij niet slecht staan. Ik ga mijzelf dan ook zeker niet verbergen en ben wie ik ben. Ik ben een vrouw die veel te bieden heeft en heb een goed gevoel voor humor.
Contact met grijze oma
Dafnhe (69)
★★★★★
Sinds ik ben gestopt met werken ben ik eigenlijk alleen nog maar aan het reizen en het bevalt mij nog steeds erg goed. Wat ik alleen wel jammer vind is dat je nooit geen aanspraak hebt van mensen. Natuurlijk wel mensen die je tegenkomt maar uiteindelijk kom je altijd alleen aan en ga je ook weer alleen.
Contact met hete oma
Louaa (63)
★★★★★
Oke ik ben niet meer van de dappere dingen, die heb ik wel gedaan in mijn leven. Ik maak nu graag een stedentrip en geniet daar echt van. Maar te beginnen met een wandeling is ook prima.
Sex met rijpe oma
Bibarb (50)
★★★★★
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten