Gratis Aanmelden

Contact met geile mama (37)

Lovefatties (37)

Dikke mannen, willen jullie een bericht voor me achterlaten? Het is een soort fetish van me, ik val op dik. Niet een klein buikje, maar echt dik bedoel ik. Ik kijk er graag naar, voel er graag aan en nog veel meer spannende dingen. Wil je echt verwend worden, dan wil ik het graag van je weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lovefatties
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Bodegraven-Reeuwijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Contact met geile mama Lovefatties van 37 uit Bodegraven-Reeuwijk, Zuid-Holland
Danney (60)
★★★★★
Ouderdom komt met gebreken is mij altijd geleerd maar gelukkig is dat bij mij nog niet zo. Ik geniet nog vol op en doe nog steeds leuke dingen. Het is dan jammer genoeg nog steeds in mijn eentje.
Naaien met grijze oma
Vrijheidgezocht (63)
★★★★☆
De laatste tijd is mijn relatie nog al verstikkend. En ik ben iemand die echt vrijheid nodig heeft.
Sexdate met hete oma
Catelein (64)
★★★★☆
En dan doe je iets als zestigjarige ( plus een beetje) in eens online met je profiel. Nooit gedacht dat ik het zou doen maar in het dagelijks leven kom ik niet veel leuke mannen tegen.
Contact met oudere oma
Kirstenbotje (61)
★★★★★
Echte zorgen heb ik niet, waar ik mij zorgen om maak is dat ik de rest van mijn leven vrijgezel blijf. Het is voor mij geen bewuste keuze, ik zou heel erg graag een vriend willen hebben. Het enige is dat ik door mijn uiterlijk een beetje uit de boot val, zo voelt dat helaas voor mij.
Contact met hete oma
Lovedone (68)
★★★★★
Alleenstaande vrouw met 2 kinderen die al op zich zelf wonen en bijna oma maar dat maakt niet uit. ik ben in voor veel geile dingen en mij is niets te gek.
Sex met grijze oma
Courtne (54)
★★★★★
Lente en zomervrouwtje wordt ik wel genoemd. Mede omdat ik dan het liefst de hele dag in een bikini buiten loop. Mede omdat de 'toegang' dan wel makkelijk is want ik heb dan altijd nog meer zin in seks. Zijn er ook mannen die daar extra heet van worden?
Afspreken met hete oma
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten