Gratis Aanmelden

Naaien met grijze milf (29)

Kristanax (29)

Als jij denkt datje mijn leven meer fleur kan geven dan ben je meer dan welkom. Ik zit een beetje bij de pakken neer sinds de relatiebreuk en een lieve man kan daar een einde aan maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kristanax
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Terschelling
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Naaien met grijze milf Kristanax van 29 uit Terschelling, Friesland
Irmieny (50)
★★★★★
Het uitgaansleven is voor mij niet de plek om de man van mijn dromen tegen te komen. Aangezien ik hem in de supermarkt ook niet tegen kom lijkt mij dit de ideale manier om hem te leren kennen.
Daten met oudere dame
Catelein (64)
★★★★☆
En dan doe je iets als zestigjarige ( plus een beetje) in eens online met je profiel. Nooit gedacht dat ik het zou doen maar in het dagelijks leven kom ik niet veel leuke mannen tegen.
Contact met oudere oma
TaniaJes (67)
★★★★☆
De romantiek in mijn leven is wat ik erg mis, zeven jaar ben ik nu alleenstaand en wordt het hoog tijd om weer eens een romantisch avondje door te brengen met de man die mijn wel ziet zitten als partner.
Afspreken met lekkere oma
DunyavandeK (66)
★★★★★
Wat ik ontzettend mis is de mannelijke aandacht. Een relatie heb ik wel maar het stelt helaas niet zo heel veel meer voor.
Daten met rijpe oma
HippeBelinda (62)
★★★★★
Ik hoop echt dat je even de tijd voor me neemt, als je me meteen al leuk vind dan wil ik graag een keer met je afspreken. Ik heb wel de verwachting dat je net als ik single bent en een vaste relatie zoekt.
Naaien met lekkere oma
Annae (70)
★★★★☆
Dat jonge mensen meer uithoudingsvermogen hebben dat is een feit maar ik kan best met hen nog mee hoor. Ik hou van lekker genieten en vooral een man heerlijk pijpen. Verschillende standjes en het liefste seks op een spannende plaats. Al overtuigd of wil je eerst even komen proberen!
Afspreken met oude oma
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten