Gratis Aanmelden

Dating met lekkere mama (39)

Ferina (39)

Om te bewijzen dat ik nog steeds een lekker ding ben en dat er best mannen zijn die me nog zouden willen doen, hier mijn oproep. Vind je het erg als ik het aan mijn vriendinnen vertel als we sex gaan hebben? Misschien wil er zelfs wel één meedoen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Ferina
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dating met lekkere mama Ferina van 39 uit Amsterdam, Noord-Holland
Catoo (68)
★★★★★
Of dit nu uitdraait op een one night stand of net eventjes iets meer dat maakt voor mij echt niets uit, als we het maar fijn hebben samen. Het liefst zoek ik wel iets regelmatigs, maar het ligt er natuurlijk ook wel aan hoe het klikt.
Contact met lekkere oma
Hiltje (39)
★★★★★
Ik ben een beetje huiverig om hier naar een sexcontact te zoeken maar mijn vriendin heeft er goede ervaringen mee. Ben dus benieuwd wat ik hier zoal tegen ga komen..
Naaien met oude mama
Rieate (19)
★★★★★
De laatste tijd ben ik een beetje humeurig, ik heb daar al last van bij het opstaan. Denk dat het komt omdat ik geen vriend meer heb en wil dan ook kijken of jij het bent jij mijn humeur kan verbeteren.
Daten met geile tiener
Amandorien (21)
★★★★★
Het liefst wordt ik oud en gelukkig met een heel lieve man die net als ik dol op kinderen is. Mijn kinderwens is groot en als ik de man heb gevonden die de ware voor me is gaan we eerst plezier maken en daarna aan kinderen beginnen.
Daten met mature tiener
Xaxo (69)
★★★★★
Ik mis echt de intimiteit in mijn leven, ik weet dat veel mensen denken als je ouder bent is de behoefte daarin weg of minder maar als je alleen bent is het niet hebben van een knuffelmaatje het eerste wat je mist.
Contact met oudere oma
Maureenvdt (56)
★★★★☆
Vriendschap is heel fijn maar ik zoek toch net iets meer.
Vrijen met hete oma
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten