Gratis Aanmelden

Neuken met hete oma (65)

KansloosMiep (65)

Soms denk ik het is kansloos, ik had het goed voor elkaar maar het ongeluk blijft mij achter volgen.

Maak contact met haar
  1. Naam: KansloosMiep
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: Kerkrade
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Neuken met hete oma KansloosMiep van 65 uit Kerkrade, Limburg
sonjaa (57)
★★★★☆
Een denker,doener,optimistisch,serieus maar met een behoorljke dosis humor,en blah blah verhalen of dikdoenerij prik ik zo doorheen;)
Afspreken met lekkere oma
Lexiprummel (60)
★★★★☆
Vol energie sta ik nog in het leven, ik ben dan wel single maar wil nog wat graag genieten met een sexy man die me heerlijk verwent. Ook jij zal aan de beurt komen en genieten van mijn lekkere lijf.
Vrijen met oude oma
Ambear (64)
★★★★★
Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten waar je mee op één lijn zit. Het is al even geleden dat ik zo'n persoon om mij heen had dus ik ben weer op zoek gegaan. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en gevoel voor humor hebben.
Daten met oudere oma
Nienekke (78)
★★★★☆
Tussen de lakens gebeurt er niets meer tussen ons. Logisch ook, mijn man is bijna negentig, dus dat gaat echt niet meer. Maar ik ben iets jonger en bij mij zit alles nog goed, dus ik wil nog wel. Zullen we samen eens afspreken om nog eens goed tekeer te gaan? Jonge mannen mogen ook reageren, of is dat ijdele hoop?
Naaien met lekkere oma
Hothotter (47)
★★★★☆
Waar je mij heel blij mee kunt maken is een lekkere massage, daarna een goede likbeurt en me daarna lekker hard en vooral lang nemen. Dat is eigenlijk alles wat ik zoek=))
Sexdating met mature vrouw
Catoo (68)
★★★★★
Of dit nu uitdraait op een one night stand of net eventjes iets meer dat maakt voor mij echt niets uit, als we het maar fijn hebben samen. Het liefst zoek ik wel iets regelmatigs, maar het ligt er natuurlijk ook wel aan hoe het klikt.
Contact met lekkere oma
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten