Gratis Aanmelden

Dating met bejaarde meid (28)

Jazzamijn (28)

Mocht je net als ik single zijn, toe bent aan een vriendin en weer verliefd wil worden dan is dit je kans. Ik ben een leuke single, een vrouw met pit en karakter en al een tijdje zoekende naar de juiste man.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jazzamijn
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met bejaarde meid Jazzamijn van 28 uit De Friese Meren, Friesland
Lynne (51)
★★★★★
Bij mij moet je niet zijn voor gezellige brave knuffelseks. Ik zeg het maar meteen, om geen misverstanden te hebben. Ik hou namelijk van het hardere werk. Anaal, latex, trio, zweepjes, tepelklemmen,.... of misschien heb je zelf ook nog wel een paar wilde ideetjes? Laat het snel horen, ik kijk er al zeker naar uit!
Naaien met mature dame
FeestbeestMirande (51)
★★★★★
Ik ben een echt feestbeest en ik sla geen feestje over.
Naaien met mature dame
Hiltje (39)
★★★★★
Ik ben een beetje huiverig om hier naar een sexcontact te zoeken maar mijn vriendin heeft er goede ervaringen mee. Ben dus benieuwd wat ik hier zoal tegen ga komen..
Naaien met oude mama
Branya (66)
★★★★☆
Hoe naar ik het ook vind om te zeggen, ik doe het toch. Jullie kennen hem immers niet. Mijn man kan niet meer presteren. Hij is iets ouder dan ik en hij krijgt hem echt niet meer omhoog. Hij probeert me wel op andere manieren te plezieren, maar dat is niet genoeg voor mij. Ik heb een echte man nodig.
Sexdating met bejaarde oma
Maureenvdt (56)
★★★★☆
Vriendschap is heel fijn maar ik zoek toch net iets meer.
Vrijen met hete oma
Karien (66)
★★★★★
Mijn leven alleen moet nu maar eens over zijn. Vanaf nu ga ik genieten met een man erbij. Ik hou van wandelen, fietsen, reizen en dat alles ga ik nu samen met iemand doen. Met jou misschien?
Neuken met lekkere oma
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten