Gratis Aanmelden

Daten met lekkere meid (27)

Liviamer (27)

Een partner is waar ik naar opzoek ben, iemand die bij me past, er goed uitziet en voor me wil gaan. Samen met jou een heerlijke tijd doorbrengenen is waar ik naar uitkijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Liviamer
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Borger-Odoorn
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Daten met lekkere meid Liviamer van 27 uit Borger-Odoorn, Drenthe
Arianne (63)
★★★★★
Ik voel me niet oud. Ook al zeggen de kinderen ONS MA wel ik voel me nog echt jong en wil dat ook wel uitspelen. Misschien ben jij ook tevreden met je leven thuis maar mis je de seks? Ik in ieder geval wel. Waar wacht jij op?
Naaien met rijpe oma
Dafnhe (69)
★★★★★
Sinds ik ben gestopt met werken ben ik eigenlijk alleen nog maar aan het reizen en het bevalt mij nog steeds erg goed. Wat ik alleen wel jammer vind is dat je nooit geen aanspraak hebt van mensen. Natuurlijk wel mensen die je tegenkomt maar uiteindelijk kom je altijd alleen aan en ga je ook weer alleen.
Contact met hete oma
Yengajenny (67)
★★★★★
Ik ben dol op het spelletje Yenga die met die blokjes. Heb jij een vaste hand voor mij?
Dating met mature oma
Marjanan (63)
★★★★☆
Helaas zegt mijn hond niets terug op de lange wandelingen die ik met hem maak, het zou daarom leuk zijn als ik leuk gezelschap had die wel genoeg te vertellen had.
Afspreken met lekkere oma
Fines (50)
★★★★★
Ja ik heb iets met zwart niet dat ik depressief ben of zo maar ik vind de kleur gewoon mooi. Ik heb wel eens gehoord he buuf ga je al weer naar een begrafenis maar dit is gewoon hoe ik ben. Take it of leave it.
Neuken met lekkere dame
A1956 (66)
★★★★☆
Ik zoek gewoon een leuke spannende date.
Daten met hete oma
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Elle-Noor
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
Tegels leggen (Klus van 4 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten