Gratis Aanmelden

Vrijen met oude vrouw (45)

Sofysofy (45)

Als ik mijzelf moet omschrijven zijn mijn kernwoorden, lief, eerlijk, sociaal, vrolijk, gezellig en bovenal intelligent. Een man met dezelfde kernwoorden mag mijn hart veroveren.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sofysofy
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Ede
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Vrijen met oude vrouw Sofysofy van 45 uit Ede, Gelderland
Haliya (68)
★★★★★
Wat je ziet op mijn profiel aan foto's is wie ik echt ben. Maar de vraag is of daar wel iemand voor is. Ik ken de gezegde op ieder potje past een dekseltje maar is dat ook echt zo?
Neuken met lekkere oma
MinnaresNoor (66)
★★★★★
Een man die mij veel liefde kan geven zonder dat er sprake is van een relatie is die ik wil leren kennen. Ik wordt graag bemint en daar is al een lange tijd geen sprake meer van geweest.
Sex met mature oma
Allure (67)
★★★★☆
Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die sterk in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Het liefste wel alleen single mannen want ik wil niet tussen 2 mensen in staan.
Neuken met lekkere oma
Elijanneke (64)
★★★★☆
Ik wil graag mijn toekomstige man vinden, tenminste als u nog trouwplannen heeft. Al veel te veel jaren ben ik single en kijk uit naar de man met wie ik het gezellig ga hebben.
Sex met sexy oma
Fines (50)
★★★★★
Ja ik heb iets met zwart niet dat ik depressief ben of zo maar ik vind de kleur gewoon mooi. Ik heb wel eens gehoord he buuf ga je al weer naar een begrafenis maar dit is gewoon hoe ik ben. Take it of leave it.
Neuken met lekkere dame
Lexiprummel (60)
★★★★☆
Vol energie sta ik nog in het leven, ik ben dan wel single maar wil nog wat graag genieten met een sexy man die me heerlijk verwent. Ook jij zal aan de beurt komen en genieten van mijn lekkere lijf.
Vrijen met oude oma
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten