Gratis Aanmelden

Dating met sexy milf (31)

SportenmetFien (31)

Vaak ben ik in de sportschool te vinden, het word een beetje een verslaving. En verslavingen zijn niet goed dus wie wil er met mij een nieuwe hobby oppakken?

Maak contact met haar
  1. Naam: SportenmetFien
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Drechterland
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dating met sexy milf SportenmetFien van 31 uit Drechterland, Noord-Holland
FeestbeestMirande (51)
★★★★★
Ik ben een echt feestbeest en ik sla geen feestje over.
Naaien met mature dame
Nazui (53)
★★★★☆
Ik ben heel erg zelfstandig ik kan zelf mijn auto band verwisselen en die dingen dus daar hoef ik geen hulp bij. Maar ik zou wel graag mooie momenten willen beleven met een leuke man.
Afspreken met hete dame
Meize (21)
★★★★★
Als jij ook van schaken en andere bordspellen houdt dan ben ik op zoek naar jou. Ik hou van een spelletje en het mooie is ik kan ook nog tegen mijn verlies.
Sex met oude tiener
Victoria (36)
★★★★☆
Ik heb eigenlijk alleen nog maar ervaring met vrouwen en zo goed als geen ervaring met mannen. Tijd dat hier verandering in komt denk ik zo.
Neuken met oudere mama
Lookingforslave (55)
★★★★★
Mijn vorige slaaf komt niet meer bij me, we klikten toch niet zoals het zou moeten. Daarom zoek ik wederom een onderdanige man, die mijn slaaf wil worden. We bespreken uiteraard hoe we het allebei willen en dan kan het niet mislukken.
Contact met hete oma
Caatie (62)
★★★★☆
Nog steeds heb ik zin in seks maar dat kan ik van mijn mannetje niet zeggen. Voel nog veel voor hem maar wat de seks betreft wil ik een man leren kennen die me wel kan geven waar ik naar verlang.
Naaien met oude oma
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten