Gratis Aanmelden

Dating met rijpe vrouw (48)

Gerryanne (48)

Na een gewelddadig huwelijk ben ik een paar maanden geleden bij mijn man weggegaan. Wat een heerlijk gevoel is het om weer helemaal vrij te zijn. Om te kunnen doen wat ik wil, ik kan weg gaan wanneer ik wil en ik hoef niet meer bang te zijn. Het enige wat ik wel mis is de seks. Niet met mijn ex want dat was geen fijne seks maar ik mis het om af en toe intiem te zijn met een lieve man. Een man die mij met respect behandeld en waarbij ik mijzelf kan zijn. Ik ben niet iemand die alleen naar een caf

Maak contact met haar
  1. Naam: Gerryanne
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Landgraaf
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met rijpe vrouw Gerryanne van 48 uit Landgraaf, Limburg
Thea (42)
★★★★★
Een serieuze en transparante relatie waarin we ons zelf kunnen zijn en waarin we communiceren met elkaar, dat zou ik graag wensen. Ik houd wel van een beetje gekkigheid. Het leven is al serieus genoeg.
Daten met bejaarde mama
Zaina (66)
★★★★☆
Al tijden woon ik alleen in mijn appartementje. Beviel me altijd prima, maar het wordt nu eindelijk eens een keer tijd om naar de volgende fase in mijn leven te gaan. En dat is de fase dat man en vrouw samen gaan leven, al het goede te gaan delen. Daarom ben ik nu op zoek naar een man die in dezelfde fase zit als ik. Samen verder gaan dus.
Sexdating met rijpe oma
Moppie0101 (55)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een date en wie weet is er een klik.
Vrijen met bejaarde oma
Ambear (64)
★★★★★
Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten waar je mee op één lijn zit. Het is al even geleden dat ik zo'n persoon om mij heen had dus ik ben weer op zoek gegaan. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en gevoel voor humor hebben.
Daten met oudere oma
Ameliagrace (66)
★★★★☆
Mijn zoon is de deur en zoek een lieve man die met mij leuke dingen wil ondernemen. Ik ben een huiselijk vrouw, lief, attent en heel romantisch ingesteld. Met u een avondje doorbrengen lijkt me heerlijk.
Afspreken met mature oma
DunyavandeK (66)
★★★★★
Wat ik ontzettend mis is de mannelijke aandacht. Een relatie heb ik wel maar het stelt helaas niet zo heel veel meer voor.
Daten met rijpe oma
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten