Gratis Aanmelden

Vrijen met rijpe meid (27)

Kariste (27)

Een man die me troosten kan, iemand met brede schouders en een lief karakter is die ik wil leren kennen. Ik kan bij niemand terecht, zelfs mijn vriend laat me aan mijn lot over.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kariste
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Vrijen met rijpe meid Kariste van 27 uit Groningen, Groningen
Otteleijn (57)
★★★★★
Hallo leuke mannen hier ben ik dan een leuke spontane sociale vrouw. Ik zoek eigenlijk het zelfde ook wel in een man. Want ik hoop hier iemand te vinden waar ik leuke dingen mee kan doen hapje eten, wandeling, bioscoopje en dat soort dingen. Zit ik dan bij jou goed?
Sex met bejaarde oma
Nathalie (69)
★★★★☆
Hoi daar ik zoek een toyboy, ben jij een jonge knul die op een oudere vrouw valt, dan moet je mij hebben. Uiterlijk speelt voor mij geen rol maar een jonge geest wel. Ik hoop dat wij snel spannende uurtjes beleven.
Contact met rijpe oma
Stappenteller (68)
★★★★☆
Elke dag moet ik van mijzelf 6000 stappen zetten, het gaat de laatste tijd erg goed. Stap je mee?
Dating met bejaarde oma
Lyva (42)
★★★★★
Heb al behoorlijk wat overwonnen in mijn leven en mijn rugzakje is dan ook al aardig vol. Maar toch denk ik misschien moet ik nog een poging wagen.
Vrijen met oudere mama
Loreeenzaam (63)
★★★★★
Wat meer plezier beleven is aan mij wel besteed, ik ben niet iemand die zichzelf kan vermaken maar met een lieve vriend naast me gaat mij dat gemakkelijk af. Ik hoop snel iemand te vinden waarmee het gezellig is.
Afspreken met sexy oma
Benth (72)
★★★★☆
Wat ik zoek, is een leuke man, die geen gekke dingen van me verwacht. Want veel mannen willen alleen maar perverse dingen met me doen en dat wil ik echt niet. Ik zoek gewoon een fijn persoon die lief voor me is, van wie ik mag leven zoals ik wil en die mijn leven wat leuker maakt. En als we dan een stapje verder gaan, is dat natuurlijk best goed.Ba
Neuken met sexy oma
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten