Gratis Aanmelden

Afspreken met geile vrouw (44)

Misslies (44)

Mooi, streng en heel erg geil...Zit nu een behoorlijke tijd in het vak en na er een tijdje uit te zijn geweest heb ik er weer zin in.. Dus ben jij een geile sub die zin heeft in een geil en avontuurlijk spel samen met mij;) Dan weet je wat je moet doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Misslies
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met geile vrouw Misslies van 44 uit De Friese Meren, Friesland
FeestbeestMirande (51)
★★★★★
Ik ben een echt feestbeest en ik sla geen feestje over.
Naaien met mature dame
Shirley (60)
★★★★☆
man gaat vreemd, vrouw zoekt steun!
Sex met bejaarde oma
Lovedone (68)
★★★★★
Alleenstaande vrouw met 2 kinderen die al op zich zelf wonen en bijna oma maar dat maakt niet uit. ik ben in voor veel geile dingen en mij is niets te gek.
Sex met grijze oma
Anti_loop (66)
★★★★★
Het leven kan soms heel raar lopen maar om bij de pakken neer te gaan zitten is zeker niet de oplossing. Toen ik nog getrouwd was, kregen ik en mijn man een verkeersongeval. Mijn toenmalige man kwam er goed vanaf en ik zit sindsdien in een rolstoel. Helaas kwam er een scheiding en ben ik nu single. Ik zou het toch nog wel heel fijn vinden om nog mijn leven met iemand te kunnen delen.
Sex met rijpe oma
Courtne (54)
★★★★★
Lente en zomervrouwtje wordt ik wel genoemd. Mede omdat ik dan het liefst de hele dag in een bikini buiten loop. Mede omdat de 'toegang' dan wel makkelijk is want ik heb dan altijd nog meer zin in seks. Zijn er ook mannen die daar extra heet van worden?
Afspreken met hete oma
Lottilot (64)
★★★★★
Hallo leuke mannen van Nederland. Wie zoekt er een vrouw om het zo nu en dan eens mee te doen? Ik heb een vriend, maar we zijn eigenlijk meer broer en zus, leven samen omdat we niet alleen willen zijn. Maar van seks is geen sprake. Daarvoor zoek ik een leuke man ,die daar ook behoefte aan heeft.
Sex met sexy oma
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten