Gratis Aanmelden

Naaien met sexy oma (69)

Revella (69)

Een partner in mijn leven hebben is waar ik oprecht naar uitkijk, wil niet de laatste jaren van mijn leven in mijn eentje doorbrengen. Samen met een leuke vriend genieten is waar ik naar uitkijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Revella
  2. Leeftijd: 69 Jaar
  3. Woonplaats: Enkhuizen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Grijs
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Naaien met sexy oma Revella van 69 uit Enkhuizen, Noord-Holland
Xaxo (69)
★★★★☆
Ik mis echt de intimiteit in mijn leven, ik weet dat veel mensen denken als je ouder bent is de behoefte daarin weg of minder maar als je alleen bent is het niet hebben van een knuffelmaatje het eerste wat je mist.
Contact met oudere oma
Thea (42)
★★★★☆
Een serieuze en transparante relatie waarin we ons zelf kunnen zijn en waarin we communiceren met elkaar, dat zou ik graag wensen. Ik houd wel van een beetje gekkigheid. Het leven is al serieus genoeg.
Daten met bejaarde mama
Neverbored (63)
★★★★★
Vervelen zal ik mijzelf nooit, als mijn partner ergens geen zin in heeft dan doe ik het wel alleen. Helaas komen dit soort situaties iets te vaak voor en dus ben ik op zoek naar een maatje waar ik stiekem wat tijd mee door kan brengen. Als jij er geen probleem mee hebt dat ik een gebonden vrouw ben, laat dan snel wat van je horen.
Afspreken met rijpe oma
Joyciee (57)
★★★★☆
Zal ik jou eens een goede beurt geven? Zo één die je nog lang bijblijft? Als je het niet erg vindt dat ik de leiding in bed neem en dingen met je doe die je nog niet eerder hebt gedaan, moet je toch echt met me af gaan spreken. Zo'n kans krijg je niet snel meer hoor!
Dating met rijpe oma
SomsWildeHilde (56)
★★★★★
Gewoon een poging om mijn contacten groep wat te verbreden. Niet dat ik op zoek ben naar een relatie, maar " you never knows "
Sex met lekkere oma
Likely (54)
★★★★☆
Ben benieuwd of een oudere dame als ik hier ook kan scoren!
Sexdate met sexy oma
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten