Gratis Aanmelden

Daten met sexy vrouw (44)

Rondvrouwtje (44)

Mensen kunnen altijd zo goed oordelen over iemand die iets te zwaar is, bij mij zal ik een klein beetje uitleg gaan geven. Ik heb een aandoening met mijn klieren, daarom ben ik ietsjes zwaarder dan normaal. Maar ach, mijn motto is, take it or leave it.

Maak contact met haar
  1. Naam: Rondvrouwtje
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Geldrop-Mierlo
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Grijs
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Daten met sexy vrouw Rondvrouwtje van 44 uit Geldrop-Mierlo, Noord-Brabant
Revella (69)
★★★★★
Een partner in mijn leven hebben is waar ik oprecht naar uitkijk, wil niet de laatste jaren van mijn leven in mijn eentje doorbrengen. Samen met een leuke vriend genieten is waar ik naar uitkijk.
Naaien met sexy oma
Lievemarie (66)
★★★★☆
Liefde kent geen leeftijd, dus waarom zou ik op mijn leeftijd niet op zoek gaan naar een leuke man. Wel een man die open staat voor reizen, genieten en die een Bourgondiër is.
Naaien met mature oma
Sombre (60)
★★★★★
Ik heb misschien een gekke naam maar ik ben alles behalve somber. Ik maak graag een feestje!
Daten met mature oma
Gr50 (56)
★★★★☆
Ik hou er van om leuk uit te zien, want ik besteed veel aan mijn uiterlijk. En zoek ik een leuke man die ook ook goed uitziet en waarmee ik mezelf kan zijn.
Dating met grijze oma
Lexiprummel (60)
★★★★★
Vol energie sta ik nog in het leven, ik ben dan wel single maar wil nog wat graag genieten met een sexy man die me heerlijk verwent. Ook jij zal aan de beurt komen en genieten van mijn lekkere lijf.
Vrijen met oude oma
Vlindsvlug (62)
★★★★★
heb al een en ander meegemaakt, vandaar ook dat ik hier opzoek ben naar een nieuwe start met een lief iemand om de rest van mijn leven mee te delen. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar ik ga er gewoon voor..
Sexdating met oudere oma
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten