Gratis Aanmelden

Dating met grijze mama (41)

BruinRood (41)

Op zoek naar een man die eens af en toe samen met mij een leuk spannend avondje wil beleven. Mijn vriend heeft bijna geen tijd meer voor me. En we wonen toch niet samen dus kan ik dat best doen. Toch? Jij bent ook te vinden voor af en toe een spannende avond te willen. Graag discretie want mijn vriend hoeft dit niet te weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: BruinRood
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Hellendoorn
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Rood
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dating met grijze mama BruinRood van 41 uit Hellendoorn, Overijssel
Thea (42)
★★★★★
Een serieuze en transparante relatie waarin we ons zelf kunnen zijn en waarin we communiceren met elkaar, dat zou ik graag wensen. Ik houd wel van een beetje gekkigheid. Het leven is al serieus genoeg.
Daten met bejaarde mama
Susli (67)
★★★★★
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Vieve (69)
★★★★☆
Je hoeft niet bang te zijn dat ik meer wil dan vriendschap en een seksuele relatie, dus je kunt je vrijheid behouden. Mocht het heel erg klikken tussen ons, kunnen we er altijd over praten natuurlijk. Maar het is niet waar ik voor ga. Waar ik wel voor ga? Vriendschap met seks. Zou dat mogelijk zijn?
Neuken met mature oma
Gabrialli (58)
★★★★☆
Een vriendschap met meer als het meezit, dat zou ik op mijn leeftijd nog wel willen. Maar goed je moet dan wel die ene persoon vinden. Ben open minded en dus makkelijk in de omgang.
Sexdating met hete oma
Nikoleta (51)
★★★★☆
De eerste helft van mijn jeugd is voorbij maar de tweede helft kan nog wel een stuk leuker worden. Althans met een gezellig maatje die leuke dingen wil doen kan dat zeker iets worden.
Afspreken met mature dame
eleano (57)
★★★★☆
Misschien lijk ik hier wel een braaf vrouwtje, maar ik ga natuurlijk geen blootfoto's van mezelf hier neerzetten. Ik zou zeggen, als je me bloot wil zien, moet je gewoon langs komen en kijken of het uitzicht je bevalt.
Vrijen met hete oma
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten